Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Placené parkoviště zrovna nevypadá jako místo, kde by se mohla zrodit velká láska. Jenže znáte to, to by musel nejvřelejší cit nejdřív jednat podle nějakých pravidel. Což nedělá. A proto také vysoce citlivá Claire, která tráví dny rozdáváním parkovacích lístků a noci péčí o svou churavou matku, jednoho dne zjistí, že k pohlednému, velmi inteligentnímu hlídači jménem Jay zjevně cítí víc než jen „obyčejné“ přátelství. Nicméně i když mladík ženiny city opětuje, pořád je tu ještě jeden velký problém. A to fakt, že tenhle pár by mohl klidně dělat reklamu na rozdílnost ženského a mužského principu. Zatímco Claire je možná trošku naivní, přesto však velmi svědomitá a klidná čistá duše, Jay je spíš pruďas, který nikdy nemá daleko ke štěkání a hrožení pěstí a kvůli mnohým životním zklamáním a nesplněným snům se dokáže proměnit v sociopata, proti němuž je i doktor House učiněný beránek. A přesto je zde pořád ona láska, která jak známo hory přenáší. Kdo ví, možná, že právě tohle je ten lék, na který obě samotou nemocné duše tak dlouho čekaly. Anebo není, a pak hrozí, že nenápadné losangeleské parkovišťátko, které dalo páru se poznat, zažije nejhorší válku v dějinách svých betonových zdí. V hlavních rolích výbušné romantické komedie z roku 2007 přicházejí Samantha Mortonová a Jason Patrick. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Mikecat 

všechny recenze uživatele

tie 2 myslienky z filmu sa dali zhrnut do 10min.filmu a nie do tejto fadnej nemasnej neslanej straty casu..... V skratke: osamotena policajtka sa zamiluje do kolegu,ten je hruby voci vsetkym,ale ma o nu aspon aky taky zaujem a ponukne jej sex,aj tak to skonci nijako - otvorene.. ()

Reklama

margita figuli 

všechny recenze uživatele

prijemny, da sa povedat, ze vcelku civilny americky indie filmik. myslim, ze sa dobre dokazem stotoznit s problemami outsiderov a mila lovestory dvoch nepochopenych ludi sa mi velmi pacila. pocitovo mi to trochu pripominalo film Dummy, a nielen kvoli skvelej Illeane Douglas. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama