Cadillac se slevou
Cadillac Man
Komedie / Krimi
USA, 1990, 97 min
Roger DonaldsonObsah
Joe je prodavač automobilů a má problém. Pokud do dvou dnů neudá dvanáct vozů, je bez práce. Jindy by to možná byla zajímavá výzva, ale teď má jiné starosti - utekla mu manželka s dcerou, a navíc má za krkem dvě hádající se milenky. Může to být ještě horší? Ale ano, přichází žárlivý a značně našňupnutý manžel... se zbraní! (oficiální text distributora)
Houdini
Robin Williams - jako majitel prodejny aut - musí prodat za každou cenu.(9.7.2003)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $27,627,310║Tržby Celosvetovo $-║(24.12.2008)
mandes
rozpočet : ? tžby americke : $27,627,310(16.12.2006)
dobytek
Film začíná opravdu vtipnou scénkou z pohřebního průvodu, tak jsem si řikal, že to asi bude nějaká černá komedie. Dalších cca 30 minut řeší Robin Williams nějaký svoje vnitřní monology a hlavně jeho vztahy s milenkama (ty jsou teda příšerný slepice) a do toho je tam občas nějakej ten vtípek na odlehčení. Pak se konečně ukáže na scéně taky Tim Robbins se samopalem. Jeho postava působí jak z nějakýho filmu typu Blbý a blbější a film se ubírá někam k žánru bláznivá komedie. Prostředek filmu mi připadal teda rozhodně nejlepší. U toho jsem se celkem dobře bavil. Ale posledních cca 20-30 minut se z toho stane hotový drama, takže mě pak zase trochu překvapil happy end. Z filmu jsem poněkud zmatenej. Moc nechápu, co se snažil režisér natočit. Buď měl natočit nějakou bláznivou komedii a nebo drama o zoufalym činu člověka, kterej si postupně uvědomuje, že to trochu přehnal a teď neví, jak z toho průseru ven.(15.12.2011)
Hunt
Hudba: J. Peter Robinson(28.10.2010)
heyda
Jeden z těch filmů, kde hrají výborní herci (v tomto případě Tim Robbins a Robin Williams), ale scénář i celkový příběh je totální kravina, nad kterou budete jen nevěřícně kroutit hlavou. A komedie? Humor? Nevšiml jsem si... nuda!(28.10.2010)
Chrustyn
Velice nudná a po všech směrech nepovedená a nevtipná komedie, kterou z těch nejspodnějších vod tahá jen slušný Robin Williams.(6.12.2011)
Pavlík
28. 10. 2010 (289.); Joey O´Brien je vlastně autodealer hrdina(29.10.2010)
Presto
Tento film som zbadal v TV len úplnou náhodou a ani za svet som sa od neho potom nevedel odtrhnúť. Tim Robbins s Ak-47 v ruke predvádza skvelé kúsky a ja som sa musel na ňom baviť. Robin Williams mu skvele asistuje a tak sa moje hodnotenie zastavuje na 4* pričom k 5-tim nemá veľmi ďaleko ale po skončení filmu som proste nemal ten 5* pocit aký musím mať ked dávam plné hodnotenie. Ale vrele odporúčam, skvelá zábava a dvaja hlavní protagonisti k tomu.(20.5.2009)
bruceman7
Sympatický film, na zvláštním pomezi srandy a vážnějších situací. A Tim Robbins byl dobrý už tehdy. 7/10(10.11.2011)
Block
Podle mého názoru slušná oddychovka v relativně slušném tempu podle známého střihu, kde se hlavnímu hrdinovi nakupí osobní i profesní problémy a on je všechny vyřeší v rámci "šílené" situace, jež mu připraví žárlivý manžel jedné z jeho kolegyň . A dvojice Williams a Robbins je taky v pohodě.(23.2.2006)
Freddie99
Priznám sa, že som čakal podstatne viac, než som nakoniec dostal. A to by sa filmom s Robinom Williamsom nemalo stávať. Plytký scenár, nezaujímavý nápad s predajom áut a milenkami niekoho, kto vôbec nevyzerá sexi, skrátka je to film, ktorý nedokázal vyťažiť ani to málo z toho, že je kvalitne herecky obsadený.(7.11.2010)
Frollka
Na film jsem narazila úplnou náhodou v TV, ze začátku, jsem si říkala k čemu se to R. Wiliams propůjčil ale po příchodu do práce a setkání se d T. Robinsem, jsem jen koukala nevěřícně až do konce, dialogy jsou velice dobře promyšlené a postavy zajímavě propletené.(28.10.2010)