Reklama

Reklama

Malí letci

Trailer

28. září 2004 přistáli dva dvanáctiletí kluci s dvou-motorovým letadlem na silnici 89, přesně 30 km východně od Cooperu v Arizoně. Podrobnosti o tom jak se Jason McIntyre a Kyle Barrett dostali sami dva do letadla nebyli nikdy úplně objasněny. Co se s chlapci dělo poté, co je policie dopravila do jejich domovů je neuvěřitelné... (Film+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Klukovsky sen a dobrodruzstvi. Film má tempo a dobrý pohodový příběh spíše určený pro mladší generaci. Vyzvednout se dají i herecké výkony, taky hudba je velice příjemná. Vlastně tomu není ani moc co vytknout, snad krom všetečné americké propagandy, ale to už je spíš takový stereotyp. Rozhodně nezklamal a pobavil. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Taky bych bral kdyby mě dal někdo letadlo třeba i mafián Tom Sizenmore výborný jako vždy, Malí letci je konečně dětský film který není trapný a nadsázka v podobě skok padákem ve třech no a co je to dobrodružný film právě pro děti ale i dospělé nemusí nudit, krásna letadla slušné herecké výkony opravdu jsem se dobře bavil. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Mám rád letadla tudíž i filmy o nich, ale i do těchto kulis se nechá zasadit neuvěřitelná volovina plná "zázraků" a neprůstřelných hrdinů. Po nějaké době jsem začal předpovídat děj a dost jsem se trefoval. Za všechny dva příklady: a) předpověděl jsem, že z létadla vypadnuvšího hocha zachrání přesně jak se i stalo, b) děda veterán začne mluvit, vnukovi dá metál, ale hlavně OBA SI ZASALUTUJÍ ovšem bez čepic, co není přípustné leč ve filmech se tak zhusta děje. Když se tak stalo, vypukl jsem v hurónský jásot a u mé nejmilejší sklidil veliký obdiv za jasnozřivost i když uznávám, že nezaslouženě - u takového materiálu to nešlo nepředpokládat. Atp. Dokoukal jsem až do konce, ale dalo to práci. Fascinuje mě, že někdo sežene peníze na natočení podobných volovin a že se najdou diváci, kteří tím utratí čas. Sobě se divím rovněž. :-) ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Na film s dětmi v hlavních rolích kupodivu poměrně kvalitní.Kluci nepůsobily otravně..(já si nemůžu pomoct,ale vždy když vidím film s děckama v hlavní roli nedokážu je vystát)..Milé bylo obsazení v dospělých rolích především pak Toma Sizemore kterej je na tyhle menší role prostě machr a tenhle mafián se mu vcelku poved.. Do očí mě trochu mlátila skokanská scéna ke konci filmu … už to bylo trochu moc..a pak mě rozsekala klasika každého amerického filmu..když ne záběr na americkou vlaju a infantilní keci o tom jak jsou američani skvělí tak aspoň vojenské salutování… ale na druhou stranu by mě režisér dost zklamal..protože tohle očekávám od každého jednen a půltého amerického filmu a pak se tomu s chutí zasměju. ()

J.J.1972 

všechny recenze uživatele

akoze zacat tinedzersky film tym ako spoluziak spoluziakovi rozmlati do krvi cifernik, tak to je skvely navod na riesenie vztahov v skole ... sa potom cudujeme nasiliu v realite ... este dobre ze niekto z nich nemal vo vrecku deviatku... tooo by bolo krviiiii 👌👏👏👏 sorry, zvysok filmu neviem ohodnotit, kedze som to prepol ... ✌ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Film byl filmován v částech jihozápadního Utahu, hlavně ve městech Hurricane, St. George a Nevadě – město Mesquite. Natáčelo se také v Národním parku Zion. (Piercee)

Reklama

Reklama