Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Sonnik 

všechny recenze uživatele

If he only knew what she was doing. Film Cilliana Murphyho, který po tomhle bude určitě pokukovat po nějaké té sošce. Jeho schizofrenik na druhou je parádní. Celkově je Peacock dobře napsaný a hodně těží s atraktivního námětu, atmosféra je krásně komorní a ke konci značně přituhuje. Nebýt otravné Page, tak bych si to užil víc. "I´m the man of the house!" ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Do 75 minuty to byl naprosto skvělý film, uvažovala jsem dokonce o pěti hvězdách..Závěr mě ovšem tak nehorázně vytočil, že už se hodnocení opravu nedivím..Ve filmu hrál v podstatě jen Cullian Murphy a zbytek ho "doplnoval". Jeho dvojrole byla ale skvělá! Ellen Page a Susan Sarandon, mé dvě oblíbené herečky pospolu v jednom filmu, no čekala jsem větši bombu ale nevadí..4* slabé za ten šílený závěr! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda nic moc, já jsem ani nic moc nečekal, přeci jenom Murphyho moc rád nemám a Pageovou moc soudit nemůžu, ale dostala se mi zmatená nuda, naneštěstí dost krátká nato aby mě začla více nudit. Přijde mi ale že plno herců je tu maximálně nevyužitých třeba takový Bill Pullman, kterej se tu prostě nepředvede. Lander nezačal svojí karierů špatně, ale pro mě je to prostě dost nezáživný. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"My ženy musíme držet při sobě.." Viď, Normane ?! ;) Opravdu velmi dobrý, hutně atmosférický a znepokojivě bizarní, debut Michaela Landera citlivě a lehce si pohrávající s normanbatesovským motivem, byť ten tedy stojí a padá s tradičně skvostným démonickým Irem, Cillianem Murphym.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Odhlédneme-li od jediného negativa, tedy faktu, že v momentě, kdy se hlavní hrdina převleče za ženu, nikdo z městečka ho nepozná a všichni v něm vidí úplně jinou osobu (je ale třeba říci, že pro tento efekt byl vždy zvláštní Cillian Murphy velmi vhodnou volbou), získáme z psychologického hlediska naprosto šílený příběh schizofrenního Johna, který je jistou část dne svou vlastní ženou Emmou. Z hlediska příběhu, postav a hlavní zápletky dvou navzájem bojujících osobností jednoho člověka, až bezchybný scénář, který je zfilmován velmi citlivě s výbornými hereckými výkony již zmíněného Murphyho, Susan Sarandon a Ellen Page. Ten okamžit, kdy Emma zjistí, že má John dítě... Chybělo málo a normálně jsem pustil slzu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama