Reklama

Reklama

Městečko Peacock

Trailer

Obsahy(1)

V mysteriózním thrilleru z dílny debutujícího režiséra Michaela Landera, který je současně i spoluautorem scénáře, hlavní hrdina John (Cillian Murphy) vytváří kolem svojí postavy podivnou fantasmagorii - on sám i obyvatelé nebraského městečka Peacock sledují osudy muže a jeho manželky, netuše, že se jedná o jednoho člověka. Příchod ženy z jeho minulosti (Ellen Page) po nehodě vlaku v Johnově zahradě jenom rozvíří temné vody jeho podvědomí... (Morien)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi,ale opravdu velmi pozvolna plynoucí drama s naprosto vynikajícím Cillianem Murphym.Obrovská škoda,že i přes výborný námět dostane film alespoň nějaké obrátky až v poslední třetině (byť to ve finále stojí za to).Ne snad,že by první dvě třetiny byly úplně zbytečné,ale upřímně,už dlouho sem neviděl film s takhle místy až uspávajícím tempem.Každopádně horor či snad mysteriozní thriller opravdu nečekejte...60% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ryan O Roy, Michael Lander .. Emma má šaty. Opět si je navlékl přesvědčivý Cillian Murphy a elegantně zahrál ženu, tentokrát ve schizofrenním podání. Drama je to bohužel příliš vláčné a jiných žánrových prvků se silně nedostavuje. Michael Lander má alespoň pár bodů k dobru za zajímavý nápad na který natáhl překvapivě slušné obsazení (ale není náležitě využito) a příjemný režijní feeling. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Cillianův herecký výkon bych si dovolila označit jako oscarový! Myslím, že by zasloužil alespoň nominaci, protože byl perfektní a ostatní herci a herečky (i když šlo také o skvělou Susan Sarandon) mu pouze sekundovali. Svoji psycho-dvojroli zvládl na jedničku s hvězdičkou. Atmosféra filmu je celkově velmi povedená a ani na chvíli mi nepřipadalo, že by filmu docházel dech. Naopak. Začátek byl sice perfektní a nejlepší na celém snímku, ale konec byl velmi šokující a prvním scénám se bez problémů rovnal. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektných prvých 20min, perfektne zahraná postava Johna, ktorú stvárnil Cillian Murphy (opovážil by som sa tvrdiť, že kľudne mohol byť nominovaný na oscara). Celí film sa nesie v dobrej polo-psycho atmosfére, ktorá ťahá diváka hlbšie a hlbšie. Čo Michaelovi Landerovi naozaj vyšlo, je dej, pretože je úplne nepredvídatelný, čo filmu určite na kvalite dodáva. Škoda akurát toho, že dej sa neskôr prenesie do pomalšieho sem tam až nudného tempa. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Rozhodne by som film nenazvala thrillerom, skor velmi dobrou psychologickou dramou s prvkami thrilleru. To vsak nie je podstatne, podstatne je to, ze film vo vas vzbudi absolutne dokonalo prespekulovanu depresiu, ktora zasiahne presne tak a s takou intenzitou, akou aj ma. Uzasne herecke vykony Susan a Cilliana, co je naozaj u tychto dvohc hercov standardne, jediny kto sklamal bola Ellen. Asi preto, ze nedostala dost priestoru, hoci potencial bol. Tentokrat vsak Ellen nemala byt ta utlocitna a jemnucka dievcinka, chybal jej drive, ktory si tato postava vyzadovala. Posledna sekvencia bola vsak bravurna, mala som z nej zimomriavky a prave v tom momente sa film prehupol z troch hviezd na styri. Vyborna hudba, ktora doplnala tento na slova velmi skupy film, o to vsak viac zarezonuju vyrazove prostriedky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel od 6. května do 9. června 2008. (poeta)

Související novinky

Ti dva jsou vlastně jeden

Ti dva jsou vlastně jeden

19.02.2008

O tom, že je Ellen Page po úspěchu Juno zasypaná nabídkami, jsme psali minulý týden v souvislosti s jejím účinkováním v Raimiho hororu Drag Me to Hell. A Ellen nelení, popadla příležitost za pačesy a… (více)

Reklama

Reklama