Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři nejlepší kámoši ze střední se rozhodnou navštívit místní vysokou školu a doufají, že zažijí pořádně divoký víkend. Nejlepší víkend svého života, na který budou věčně vzpomínat . Ale dá se utajit, že jsou jenom středoškoláci? (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Marrianna odpad!

všechny recenze uživatele

3 nepřekonatelně pitomoučtí studentíci ze střední se rozhodnou, že si udělají nejlepší víkend na světě. Dostanou se do parády party namachrovanejch blbečků z vejšky a doufají, že zažijou ty super kalby plné sexu, jaké se jim na vysoké nabízí. Nechybí plno zvracení, výkalů....jak už to tak bývá ve všech těchto kvalitních "komediích". Ale pozor mládenci s neskutečně hnusnými ksichtíky si užijou i romantiky s roštěnkama stejně hloupoučkýma....i skórovat se bude - odpornej tlustoprd funící na bloňdaté rozhoďnožce? → No hnus velebnosti. A já se ptám, kdy už konečně těchto sraček bude konec? Jestli někdo v mém okolí řekne, že to bylo OK dám mu přes držku. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal že dostanu. Bandu loserů(romantika, nerda a vymaštěnce), kteří si chtějí užít, kalby, spoustu "hot chicks", zlé drsňáky, lež vyvolené, odhalení lži, omlouvání, rozhádání se s kamarádama, usmíření se s kamarádama, vyčinění zlým padouchům, romantik dostane pusu, nerd se stane cool, vymaštěnec si zašuká. Konec. Můj mozek si výborně odpočinul, takže spokojenost. ()

Reklama

james11 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem měl doporučení od kámoše, a tak jsem docela čekal srandu... Ale bohužel jsem asi čekal příliš mnoho scén, kde bych se zasmál moc nebylo, a děj nestál za nic... 2 hvězdy dávám jen proto, že mám ještě v paměti disaster movie a tomu jsem dával hvězdičku. Myslím, že hodina a půl se dá strávit mnohem lépe. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské komedie, která mně osobně moc nesedla. Je pravda, že se zde najde několik povedených srandovních momentů, nicméně film celkově (možná kvůli hlavním představitelům) působí nesympaticky. Tomu všemu ani nepřídá takové to americké machrování na to, jak se u nich chlastá a všichni paří jak o život, což vyznívá hodně nevěrohodně. Zkrátká se jedná o film, jenž pojednává o nehorázném nesmyslu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z dlhého predlhého radu teen-party komédií, ktorá ničím neoslní, ale ani nenahnevá. Krásne zapadne do čiernej diery šedivej podpriemernosti hromady ďalších komédií podobného razenia. Herci boli tak hrozne nesympatickí, až sa dalo na tom zabaviť. Na druhú stranu dievčatá, to bol úplne iný level. Chlapčenským looserom a nímandom zo strednej sa tak splnil sen a "očarili" pekné slečny z vysokej. Na druhú stranu, bolo to lepšie ako napr. taký nudný zvratok Projekt X (2012), aj keď ani tu nemohol chýbať trpaslík, aby aspoň trocha pomohol k celkovej humornejšej atmosfére. Našlo sa tu však pár celkom podarených humorných scénok, spojených hlavne s tým stredoškolským tlstým chalanom, takže zaslúžené 2*. 40/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Väčšina scénok bolo natočených v areáli univerzity v Tulane (New Orleans) a Grace King High School v Metairie v januári 2007. (misterz)

Reklama

Reklama