Reklama

Reklama

Amateur Porn Star Killer 2

všechny plakáty
USA, 2008, 80 min

Recenze (4)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se od svého předchůdce liší především v přidané brutalitě a explicitního sexu. Režisér Shane Ryan si k natáčení přizval svou kamarádku Kai Lanette a trochu ji "protáhnul". Co se týče "příběhu", tak v tomto ohledu se film nese přesně stejně, jako díl první. Slabé 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle není až tak zlé, jako třetí díl. Je to pořád špatné, je to kostra jako v prvním filmu, je to více erotické, ale musím uznat, že se Shanovi Ryanovi docela daří vytvářet určitý mýtus zabijáka, i když jeho schopnost nakonec vedou jen k tomu, že vytváří opravdu divného týpka, který se vyžívá v tom, že chce ženy, jež ho nechtějí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Drsnější než první díl, víc násilí i sexu ( dokonce i ve wikipedii zaznamenáného v kategorii unsimulated sex) Body dávám jen za tu Kai Lanette, jinak bída. ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Tento díl má svá pro i proti na rozdíl od prvního dílu. Režisér zvolil širokoúhlý formát, vybral si častější a větší barevnost snímku, než předtím. Zároveň byl celý chod filmu prokládán různými snuff útržky, které se v prvním díle vůbec neobjevovaly. Je zde také více hudby. Zkrátka dvojka se vyvedla lépe. Mnohem. ()

Reklama

Reklama