Reklama

Reklama

Peccati di gioventù

  • USA So Young, So Lovely, So Vicious...

Obsahy(1)

Aby zničila známost svého otce s novou, výrazně mladší partnerkou Irene, neváhá Angela použít jakékoliv prostředky včetně svého velmi svůdného těla. Než však stačí psychologickou válku proti nenáviděné maceše dovést k vítězství, vztah obou žen se změní. (dopitak)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pozor spoiler; Kouzelné, sexuálně nabité, psychologické drama o nádherné mladé ženě Angele (Gloria Guida), dceři bohatého italského diplomata Dr. Vittoria Batrucchiho (Silvano Tranquilli), odhodlané zahnat její budoucí tchýni Irene (Dagmar Lassander), kdy není šťastná s výběrem svého tatínka, co se její nevlastní matky týče. K tomu ji má pomoc za pomocí různých intrik, vydírání a ponižování i její kompatibilní přítel Sandro. Podaří se jim oběma zdolat křehkou psychiku Irene, kdy to všechno může skončit velkou tragédií..? Tohle je další nádherný film, od režiséra Silvia Amadia notoricky známého svým sexy giallem "AMUCK", odehrávající se někde na pláži u Sardinie. Film nemá jen silný erotický náboj, kdo by chtěl vidět třeba odhalenou ohnivou rusovlásku Dagmar Lassander ("Forbidden Photos of a Lady Above Suspicion" nebo "Hatchet for the Honeymoon"), má tentokrát smůlu, drtivou většinu erotických scén si tu střihla právě mladá roztomilá Guida (jak bylo ostatně zvykem už v jejích předchozích filmech, sexuálních komediích nebo špinavých dramatech), ale obsahuje i kus docela silného a podařeného spiknutí, velký důraz je tu kladen na samotné postavy (opravdu dobrá psychologie a studium charakterů), film se zcela obejde bez násilí a krve nutno také podotknout a nějaké větší napětí a vzrušení jako třeba v "Amuck" se zde divákovi také moc nedostane, konec mě zanechal docela chladným. No hodně mi to celé připomínalo mladší reřisérovu záležitost "L' Isola delle svedesi" o ostrovním romantickém vztahu dvou lesbiček a tragédii která následovala, jak se tam objevil muž (přítel), jedné s dívek, nejspíš to bylo tím že film byl napsaný stejným autorem, Robertem Natalem. Film je tedy hlavně o charakterech, Gloria Guida (v polovině 70 let, spolupracovala s Amadiem celkem 4x) a Dagmar Lassander (původem z Čech), odevzdají podle mého skvělé výkony, které jsou dynamické a silné v hloubce i růstu, tak jak se film vyvíjí. Film je napěchován všemožnými smyslnými a dráždivými erotickými scénami, příjemnou letní pohodovou atmosférou, nechybí nějaké to mladistvé skotačení, parádní dobová disco hudba, krásné auta a baby. V italském překladu "Tak mladý, tak roztomilý, tak zlý" je dobře vyrobený film, který se povedl a který Euro-fans jistě ocení a uspokojí. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nahá Gloria Guida a léto na Sardinii. Co byste chtěli víc? Atmosféra obrazová i hudební velmi slušný průměr, děj jako obvykle hodně jednoduchý a nenapínavý. Jezdí se tu v pěkných bugatkách. Kvality fotoaparátu, jehož pomocí chtějí vydírat Irene, jsou ale hodně přestřelené, ani nejlepší teleobjektiv by z takové dálky nepořídil tak detailní záběry. Za tři, ale za nahé záběry Glorie jedna navrch. Viděno částečně v anglické a částečně italské (je autentističtější) verzi s anglickými velmi volně odvozenými titulky. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama