Krvavá Mary

Bloody Mary

Thriller

USA, 2006, 93 min

• Campbell

Strašně slabej horor, kterej nemá nic co bych od hororu očekával. Atmosféra nulová, potvora žádná a krev ani gore nikde. Prostě slabota, na kterou jsem koukal jen z donucení, Nevím proč ale ani jeden film o krvavé Mary není pořádně natočenej(pravda viděl jsem 3). Ale režisér Valentine je budižkničemu kterej si potřeboval jako každej něco natočit. Inu nepovedlo se. Jediné plus je za hudbu(ost i když se pěkně blbě schání tak stojí za poslechnutí).(19.6.2011)

• Chatterer

No fcking way.(10.10.2009)

• blackrain

Vstoupit nahá do tmavého tunelu v podzemí, předstoupit před zrcadlo a několikrát po sobě opakovat větu " Věřím v Krvavou Mary", tak to opravdu není nic pro mě. Já mám Krvavou Mary radši v jiné podobě, samozřejmě v té, která se podává ve sklenici v tekuté podobě. Ty bláznivé sestřičky se měly věnovat raději koktejlu a neběhat někde v podzemí psychiatrické léčebny, dopadlo by to totiž mnohem líp. No, jo, Freddy, Jasone a Michaeli, tuhle dámskou společnost byste mezi sebe nechtěli, protože vám starým bardům nesahá ani po kotníky.(16.12.2009)

• Terva

Je tam trocha povedeného herectví, hudební efekty, nahota i gore scény, ale jako celek je to totálně zmatené.(19.7.2011)

• Modráček

Tahle Bloody Mary mi na konci pila krev. Ještě se mi nestalo, aby ani na konci filmu nevyšly najevo jakékoli pohnutky hlavních postav. Nic jsem tam nechápala a jen nevěřícně zírala. Proč by se taky někdo namáhal vysvětlovat proč něco jede, hlavně když to jede, že?(29.10.2009)

• SOLOM.

Tento horor moc kladů nepobral a patří do kategorie podprůměrných filmů, které stačí vidět maximálně jednou za život a nebo vůbec. Najde se zde pár světlejších okamžiků, ale většina filmu za moc nestojí. Pokud by jste chtěli vidět nějaký pořádný film o Krvavé Mary, dívce ze zrcadla – tak si pusťte nějakou starší verzi. Atmosféra filmu byla po většinu filmu nezáživná a hodně nudila. Šlo především o to, že zde bylo více kecání než nějakých napínavých scén. Ty se dostavili jen zřídka, ale udělali na mě docela dojem. Přestože krvavé a brutální scény se objevily málokdy, tak jejich zpracování bych chtěl pochválit. Sice se nejednalo o bůhvíjak skvělé triky či efekty, ale dalo se na to dívat a rozhodně se staly občasným oživením celého filmu. Tím dalším byly nahé scény, ve kterých se odhalili docela pěkné herečky. Přestože jejich herecké výkony moc za řeč nestojí, tak alespoň potěšili mužskou část publika svými přednostmi. Ještě horší než ony však byli jejich mužští kolegové. Ti předvedli naprosto amatérské výkony hodné Zlatých malin. Pro většinu z herců to byly první minuty před kamerou vůbec. Docela jsem byl zklamaný i se samotné Krvavé Mary. Za celý film ji pořádně neuvidíme. Vždycky jen kousek a to většinou ve tmě osvícené jen blikotavým světlem. Sem tam se ve filmu objevili i náznaky gore efektů v podobě vydloubnutých očí, ale nic závratného co by jste museli bezpodmínečně vidět.(12.11.2009)

• MiaMoonlight

Hvězdička ode mě za snahu a za to, že to nebylo tak ubíjející jako filmy, které hodnotím slevem odpad a chvílema se na to i dalo dívat. Nic to ale nemění an tom, že za tu režii by někdo zasloužil po hubě, opravdu.(15.7.2010)

• loki666

Za krev jedna hvězda,jinak odpad jak víno.(14.1.2010)

• RetroMan

Námět zajímavý, efekty na úrovni (konečně nebyly jen sestříhaný náznaky), herci průměrní, ale alespoň děvčata pohledná. Kdo se chce podívat na horror nižší úrovně, tak to stojí za vidění. Napětí po celou dobu filmu. Prostředí psychiatrické léčebny mě tolik nedeprimovalo, ale naopak dobře vykreslilo atmosféru.(22.4.2010)

• helraiser

To jsem zas jednou viděl pěknou kravinu, kterou z odpadu zachraňuje jen to gore, ale jinak vážně hrůza.(15.8.2010)

• drankeryth

he he, to bola ale ubohost. Krvavu Mary ani moc neukazovali. Dalsi nepodareny film ktory som zase videl:)(30.11.2010)

• monty.cl

čekal jsem ještě vetší průser....35%(12.10.2009)

• walkingdead

Kdyby skupina zhulených středoškoláků dostala pár tisíc dolarů, vybavení potřebné k natočení filmu a za úkol vymyslet horor, dopadlo by to asi nějak takhle. Naprosto zmatený film plný nelogičností, na kterém jsou nejzajímavější asi jen ty svlékací scény...(3.8.2011)

• rafix

No hrozně jsem se u tohoto filmu nudil. Sice mi toto dvd stálo jenom 10 Kč, ale ten film byl hrozný. Dávám 1 hvězdičku za snahu.(4.8.2010)

• honzic

Podprůměrný horor s pár zajímavými efekty a scénami. Hodnocení: 35 %(17.1.2012)

• brasek

Miestami ľahko stráviteľné, čiastočne aj zaujímavé, na obrazovke sa stále niečo deje... miestami však sa chytám za hlavu nad trikmi, nad dejom a nad príveskom ktorý nie je a v ďalšej priamo pokračujúcej scéne už je na krku príslušnej dámy... Od scenára som veľa neočakával, ani som toho veľa nedostal... ak zohľadním istú nelogičnosť, tak som dostal ešte menej. Nikdy som síce nebol v takom ústave, ale taký slobodný pohyb ako mali návštevníci ako je znázornené vo filme, nemám ani doma :-D(24.10.2009)

• CrazymanM

Tohle jsem opět nezvládl,po pár minutách přišlo "odstranit"!(14.2.2010)

• noobex

1* za kozy(5.8.2011)