Reklama

Reklama

Komédia o jednej smoliarke, jednom únose a čare Vianoc, ktoré všetko zlé na dobré obráti. Alebo nie?
Gertrude „Trudie" Chandlerová je typická smoliarka. Pracuje v reštaurácii, no práca ju nebaví. Rodičia jej ustavične vyhadzujú na oči, aká je neschopná. Ako sa dalo čakať, šéf ju tesne pred vianočnými sviatkami vyrazí. Je z toho zúfalá, priateľ sa s ňou rozišiel a ku všetkému sa má dostaviť na rodinnú oslavu. Keďže tuší, že rodičia by si na nej znovu zgustli, naštve sa a rozhodne sa im dokázať opak. Preto unesie jedného zo zákazníkov, Davida Maritna na rodinnú oslavu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (56)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, kde už po první scéně víte, jak to dopadne. Ale ani to moc nevadí, bylo tady několik opravdu dobrých vtipných scének. Navíc hezoun v hlavní roli. Z vedlejších postav stojí za zmínku babička, ta mě opravdu pobavila. Takže nudit se nebudete, ale za chvilku si na tuto komedii asi ani nevzpomenete. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nejsou Vánoce, tak jsem si pustil, tuto vánočně laděnou komedii a musím se přiznat, že se mi docela solidně zvedl žaludek. Koukat na to o Vánocích, kdy panuje slušná atmosféra, tak bych se asi hodně divil na co, že jsem to vlastně koukal. Tohle je prostě hnus! Už jen ten debilní příběh mně uráží a s Vánocema to má společné pouze jen sníh a Vánoce, ale by na mně dýchla ta prává vánoční atmosféra, tak to vážně ne. Kdyby se to jmenovalo "Srubový ůnos", tak bych to pochopil. Pár lidi se nacpalo do nějaké chaty a to je celé. Prostě nic! A má to něco společného s komedií? Ani náhodou. Komedie by mně měla bavit. Vánoční ůnos má 86 minut a já se nudil velice. A k tomu příšerné herecké obsazení. Od seriálu Sabrina - mladá čarodějnice uplynulo už pár let avšak na pozadí Melissy Joan Hartové přibylo asi tak 15 kg a je hrozně otravná a už není ani tak krásná jako bývavala. Alespoň, že tam byl sympaťák Mario López, protože jinak všichni byli nesympatičtí. Nechápu, že to zde má 60%!! Pokud možné, tak se této (ne)komedii vyhněte hodně širokým obloukem! ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Dejte mi vánoční film se sněhem, krásnou romantickou chatou (uměl bych si tam představit skvělého Silvestra) a levnou romantickou zápletkou a máte jistotu minimálně tří hvězdiček. Vzhledem k tomu, že byl tento film strukturálně dost podobný filmu "Přežít Vánoce" (Ikdyž tam ten se mi líbil víc), dávám čtyři hvězdy. Protože prostě umí vyvolat krásnou vánoční atmosféru. A že je podbízívý a klišovitý?... No Bože. PS: Nepotřebuji něco těžkého na to, abych poznal, jak nádherné Vánoce jsou. Mně stačí málo k vánočnímu štěstí a pohodě. PPS: Příjemně zahrál Mario López. Ale nevím, zda to nebude herec jen jednoho typu role. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný snímek, na kterém jde ale cítit ona televizní produkce. Není špatný, jen prostě nemá na to, aby se zařadil do kategorie nadprůměrných čtyřhvězdičkových filmů nebo do kategorie výborných pětihvězdičkových filmů. Jednoduše řečeno: jedná se o průměr, který potěší, ale až moc rychle na něj zapomenete. 60% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Typicky průměrný vánoční film, který neoplývá příliš vánoční atmosférou, ale i přesto potěší a dokáže taktéž zaujmout. Na vánoční filmy se snažím specializovat (už jsem jich viděl několik desítek), a tak mám možnost srovnávání a tahle komedie z tohoto srovnání zase tak špatně nevychází. Nápad je docela zajímavý a vůbec po dějové stránce tam jistá originalita byla. Ale i přesto film nemá nic, co by mne nějak výrazně zaujalo. Prostě průměrná romantická komedie, odehrávající se v době Vánoc, ale tak nějak bez vánoční nálady. Takový popis se na tenhle snímek hodí nejlépe. Přesto jsem rád, že tvůrci přišli se zajímavým nápadem. No řekněte, ve kterém filmu uvidíte servírku, která je zoufalá z toho, že k rodičům na Vánoce nemůže přivézt přítele, protože žádného nemá, tak unese jednoho ze zákazníků a donutí ho přestírat, že on je jejím přítelem? Ale jak říkám, není to u mě bohužel na více než tři hvězdičky, protože tohle příliš nevychází z průměrnosti a v porovnání s ostatními romantickými vánočními komediemi je to přibližně na stejné úrovni. Také příliš nereálné, ale přesto milé a zajímavé. Takže dávám tři hvězdičky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama