foto

Mario López

  • nar. 10.10.1973 (43 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mario López je americký herec. Narodil se v roce 1973 dne 10. října v San Diegu v Kalifornii jako Mario Michael López, Jr. Jeho matka Elvia pracovala jako úřednice a jeho otec Mario Michael López, Sr, pracoval v obci National City. Diváci Maria mohli vidět v seriálech jako např. SIMON & SIMON, BÁJEČNÍ A BOHATÍ, KONEČNĚ ZAZVONILO, NOVÁ TŘÍDA, GEORGE LOPEZ, PLASTICKÁ CHIRURGIE S. R. O. nebo ROBOT CHICKEN. Hrál ve filmech jako jsou: JEZERO HRŮZY (1996), POKREVNÍ BRATŘI (1999), MANŽEL NA OBJEDNÁVKU (2008) nebo HONEY (2011). V roce 2007 si zahrál po boku Mellisy Joen Hart v televizním filmu VÁNOČNÍ ÚNOS. V roce 2005 si zkusil dabování ve filmu Aloha Scooby-Doo! Byl hostem různých televizních pořadů např: Good Morning Americo, Larry King Live, Jimmy Kimmel Live, Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew nebo The Bonnie Hunt Show.

V roce 2006 se zůčastnil taneční soutěže Dancing with the Stars, kde jeho partnerkou byla Karina Smirnoff, nakonec skončili na druhém místě, nestačili totiž na pár tvořený: Emmitt Smith a Cheryl Burke. V roce 2008 debutuje na Broadwaii v muzikálu A Chorus Line, kde získal roli Zacha. Od roku 2010 má Mario López spolu s Courtney Mazza reality show pod názvem Mario López: Saved By Baby na stanici V-H1. Od roku 2011 uvádi Disney Parks Christmas Day Parade. Od roku 2012 uvádí Americký X Faktor spolu s Khloe Kardashian.

Mario López vydal ceklem tři knihy. První v roce 2008 vydal pod názvem Mario López Knockout Fitness, druhou v roce 2010 pod názvem Extra Lean ( to byla kuchařka) a třetí v roce 2011 pod názvem: Extra Lean Family. Extra Lean se stala v New Yorku knižním bestsellerem.

Mario pochází z katolické rodiny a má mexické kořeny. Po šesti letech chození s herečkou Ali Landry si ji konečně vzal dne 24. dubna v roce 2004. Tento katolický obřad se konal v Puerto Vallarta v Mexiku. Po dvou týdnech bylo toto manželství ovšem zrušeno, kvůli Mariově nevěře. Od roku 2006 - 2008 chodil s profesionální tanečnicí Karinou Smirnoff. V roce 2010 chodil s tanečnicí z Broadwaye Courtney Laine Mazza, kterou si vzal 1. prosince 2012 v Mexiku. Z tohoto manželství má dceru Gia Francescu López.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

2016 Pomáda: Živě (TV film)
Popstar: Never Stop Never Stopping
This Is Us (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 The Dog Who Saved Summer
2014 Dog Who Saved Easter, The
2013 Stream, The
Šmoulové 2
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
2011 Honey 2
H8R (TV seriál)
2010 Dog Who Saved Christmas Vacation, The (TV film)
Nouzové přistání (TV seriál)
Spin Crowd, The (TV seriál)
2009 Dog Who Saved Christmas, The (TV film)
2008 Manžel na objednávku (TV film)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
Vánoční únos (TV film)
2005 Aloha Scooby-Doo!
Menciův svět (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
2004 Soluna Project, The (TV film)
2003 Eve (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
King Rikki
Outta Time
2001 Crack in the Floor, A
2000 Big Brother Trouble
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Pokrevní bratři
Popular (TV seriál)
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Journey: Absolution, The
Union Square (TV seriál)
Únos profesora Griffina (TV film)
USA High (TV seriál)
1996 Cóndor de oro, El
Depraved
Jezero hrůzy
Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Za pět minut dvanáct: Svatba v Las Vegas (TV film)
1993 Big Boys Don't Cry (TV film)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Name Your Adventure (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
1992 Za pět minut dvanáct: Hawajský styl (TV film)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Barvy
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Last Fling, The (TV film)
1986 Deacon Street Deer, The (TV film)
Chartbusters
Kids Incorporated: Rock In the New Year (TV film)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)

Dokumentární

2010 Teenage Paparazzo
2003 100 Most Irresistible Women (TV film)
2002 I Love the '80s (TV seriál)
Pet Star (TV seriál)

TV pořady

2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Real, The (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
2011 Americký X Factor (TV pořad)
2009 I Get That a Lot (TV pořad)
2008 Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
2006 Megan Mullally Show, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 Other Half, The (TV pořad)
1998 Match Game (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1989 Circus of the Stars #14 (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 Kids Incorporated (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Champs

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace