Reklama

Reklama

Povstalecká jednotka závodních plavkyň

(festivalový název)
  • Japonsko Joshikyôei hanrangun (více)
Japonsko, 2007, 78 min

Režie:

Kódži Kawano

Obsahy(1)

Holky ze střední chystají soutěž v plavání. Shodou okolností se ale školou šíří tajemný virus, a tak sexy plavkyně musí bojovat se svými zombie učiteli. A to samozřejmě v plavkách. (Bloody Xmas Festival)

Recenze (13)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Docela nevyužitá příležitost, kterou udržují nad odpadem jen nahé japonky. Tragicky nezvládnuté tempo vyprávění a špatná kamera a efekty zabijí i to málo scén, kde film dělá čest svému názvu. Bod navíc za sexuální flétnu a laser v rozkroku, ale Big Tits Zombie to nepřekoná ani náhodou. O "sukeban" exploitacích ze 70. let ani nemluvě. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velmi slibný. Jednoduchý, typicky japonsky ujetý zombie masakr. Krvavá jatka ve třídě a řádění matikáře a angličtinářky (jeden ujetější a zábavnější než druhá) velmi působivé a zábavné. V téhle rovině ještě pořád jde na film nahlížet jako na klasický horror, který se tu a tam pokouší i o nějakou atmosféru. Pak se to ale zvrhne v romanticko komediální porno zalité krví a samozřejmě notně kořeněné asijskou dívčí krásou ve všech různých podobách a pozicích. Ne že by to bylo nějak špatné, ono je to spíše divné. Příběh, zápletka a vlastně i pointa celého děje se prostě zblázní, začne si dělat co chce. nevíte, jestli máte zírat s otevřenou hubou, kroutit hlavou, trhat se smíchy nebo si jen nevěřícně poklepávat prstem po čele. Prvních pár (desítek) minut jsem přemýšlel o plném počtu, nakonec jsem se rozhodl být trochu střízlivější. 3,5* ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně jen další japonská chujovina, ale je to namixované tak chytlavě, v relativně slušném tempu a s tak rozumnou minutáží, že se tomu vlastně nedá nic vytknout... Ambice byla evidentně vytvořit japan-zombie-trash s prvky softporna ve kterém se budou hezké holky předvádět v plávečkách i bez...no a to se bezezbytku podařilo splnit. ()

wray 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu som sa dostal pomerne jednoducho - na akejsi geek stranke bol rebricek najzaujimavejsich zbrani pouzivanych vo filmoch proti zombie - prve miesto, vaginalny laser. Bolo uplne jasne ze Girls rebel force budu strasne becko, este k tomu japonske ale - aj tak. Vaginalny laser? To sa proste musi vidiet :) No a film nesklamal - je to neuveritelna somarina presne tak ako som cakal. Nebolo to vsak bohuzial ani zabavne, ani strasidelne a skor to bola taka nejaka zvratena erotika (ale tak aj to sa predsa ocakavalo...) Tazko hodnotit, je to blbost, ano, ale - originalna (plavecky team vs zombie, a dievcata preferuju chodit nahe...), to sa musi nechat :) necham tomu 2 - ono v podstate by sa to dalo aj odporucit, tazko zhliadnete cosi podobne... ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Čtěte pozorně příbalový leták. Naprosto neuvěřitelný film. Ultrašpatný téměř ve všech ohledech, ale s překvapivě vysokým indexem zábavnosti. Japonky ve školních uniformách, v plavkách, nebo i bez nich bojují proti nakaženým spolužačkám, učitelům a šíleným vědcům. Uhýbají před pravítky, mlátí lidi po hlavě cihlou, ale čas si najdou i na lesbické scény a jestli to přežijí, tak snad pojedou na vytouženou soutěž v plavání. Logika děje a smysluplné dialogy by stejně jen překážely, a tak je dobře, že absentují a té scény, kde se noc náhle změní v den si skoro ani nevšimnete. Kolosální ptákovina, ale díky mnoha ujetým nápadům vážně zábavná. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama