Reklama

Reklama

Před náma jedeme my

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2006, 104 min

Obsahy(1)

Jedna z nejúspěšnějších českých koncertních kapel připravila pro své fanoušky opravdu „vymazlené“ DVD. Vše začalo 9. února koncertem Vypsané Fixy v ostravském klubu Fabric. Ten se stal základem pro „živou“ část DVD. Vešlo se na ní třicet písní, to nejlepší z desetileté historie skupiny. Následovaly 3 měsíce, kdy se vše prohlíželo, stříhalo, barvilo a ladilo do finální podoby. Editace a úpravy se ovšem, na rozdíl od jiných „živých“ DVD, týkaly pouze obrazu – co se audio části týká – kapela, jejíž síla je právě v bezprostřednosti a syrovosti koncertních vystoupení, dala přednost energii autentického prožitku a ani jedna z písní tak nebyla ve studiu následně přehrávána nebo upravena. Výsledkem je DVD s možností trojrozměrného sledování části koncertu prostřednictvím brýlí příložených v obale. Řada bonusů začíná historií kapely a všemi videoklipy. Spousta dalších „vychytávek“ je ovšem v menu skryta a návod na jejich objevení je schován ve speciální mapě oblasti Déjà vu, která je součástí obalu DVD. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Vypsanou Fixu si občas poslechnu, ale nepatří do mých nejoblíbenějších kapel. Proč dávám 5 hvězd je kvůli provedení DVD, neboť je velmi originálně vytvořené - člověk musí chvíli jezdit po mapě, než najde co potřebuje a občas se tam objeví nečekané bonusy, jak se říká "kdo hledá, ten najde :)". ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Vypsaná fiXa je naše v současnosti nejlepší koncertní kapela, tohle dvd to jen potvrzuje. Kdo nezná Márdiho, Pítrse, Mejna a Mejlu si tuhle kapelu asi nevychutná. Já jí ale žeru! ()

Mr. Zero 

všechny recenze uživatele

Vypsaná fiXa je nejlepší česká kapela o tom žádná :)) A tohle dvd je bomba. Je skvěla zpracovaný. A záznam z koncertu taky dost povedenej :)) Vítejte v lunaparku! ()

Reklama

Reklama