Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Na filmy z Dolphem Lundgrenem jsem se dobrých posledních deset let nedíval, protože mi přišly jako strašný sračky. Nicméně po Postradaletných jsem si řekl, že se na něco od něho podívám. A jsem celkem rád, že jsem si vybral právě tento film. Není to nic moc extra, jen klasická bouchačka, kterých jsme viděli už požehnaně, ale líbilo se mi to víc, než nějaký Dolphovy filmy, co jsem viděl před několika lety. Co mě upoutalo, byl cover, kde má Dolph cool výraz. A začátek tomu i napovídal, byl skvěle rozjetej a rozhodně zajímavý bylo ho pozorovat jak to buší do bubnů. Prostě stará dobrá zábavička jako v devadesátých letech. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak jako ve všechny ikony akčních filmů,i Dolph natočil tenhle film ve východní Evropě.Navíc se tady snažil oživit náčrt akčního hrdiny ve stísněnejch prostorách proti hordě zabijáků.Oproti jinejm jeho filmům je tenhle až na vyjímky docela koukatelnej.Jinak je Dolph hodně těžkopádnej,a v prvních dvaceti minutách filmu,kdy bylo ještě před koncertem,a on ze sebe ždímal jakoby rockovou hvězdu,bylo krásně vidět,jak děsnej (ne)herec to je.Ale jinak sem to přežil bez úhony,takže v poho.50%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zemří je snadné, ale rock´n´roll je dřina. Aneb jak jeden bubeník postřílel ruský teroristy na koncertě popový zpěvačky. A bohužel to není tak vtipný jak to zní, ani nechtěně. Dolph Lundgren si zde vybral další ze svých mnoha slabých chvil a natočil další akční béčko, ve který tý akce vlastně ani moc není a sám Lundgren toho moc nepředvede. Jasně na bubnech to rozjede slušně a kill kytarou potěší, ale víc se toho od něj nedočkáme. Většinu času zabíraj další nudný postavy typu popová ne tak povrchní zpěvačka, šílenej a příšerně zahranej záporák a hrdinný ruský prezident. Zkrátka průser po všech stránkách, který navíc hodně pomalu utíká. Ještě, že za Dolphem pak přišel Sly s nabídkou do jeho dream teamu, jinak už bych nad ním asi zlomil hůl. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren sa po hrozných veciach vracia...je vtipný, nekompromisný, brutálny a pozerá sa na to dobre...scenár je béčkový až ale tak takéto výplachy sa vždy točili s Lundgrenom...zo začiatku nekompromisné grády, potom menšie vytriezvenie...ale v rámci toho čo posledné roky točí Lundgren je toto vážne svetlá vec... "Dying is easy...rock n roll is hard." - Dolph Lundgren ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že to točil chlap s Parkinsonovou chorobou, ale NAŠTĚSTÍ se to během rozuzlení vylepšilo. Námět? Opět styl jeden hrdina proti teroristům, co se chtěj mstít. Tentokrát to není ani na lodi se Seagalem, ani v mrakodrapu s Willisem a ani v bílým domě s Butlerem. Je to v O2 areně s Lundgrenem. (tu O2 arenu berte jako vtip.) Hlášky nic moc, akce celkem dost slušná a celkově je to takový průměrný, obyčejný akčnák, který s ničím novým nepřichází. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)
  • S nápadem na tento film přišel sám Dolph Lundgren, když byl v Rusku a Madonna hrála na koncertě pro prezidenta Putina a jeho dcery, Dolph si představoval, jak by to vypadalo, kdyby se toho koncertu ujali teroristé. (Leopard105)

Reklama

Reklama