Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný podnikatel Paul Cranmore a jeho rozmazlená dcera Lily se v tenisovém klubu seznámí s PR manažerkou Sarah Danielsovou. Zpočátku Sarah svádí Paula, aby získala práci v jeho firmě, a když se do sebe zamilují, Paul ji požádá o ruku. To se však nelíbí Paulově bývalé milence Monice, která by chtěla Paula jen pro sebe. Ani Lily není velmi nadšená, že otec si našel novou manželku a snaží se je rozdělit. Paula se Sarah začne pronásledovat série drobných neštěstí. Je to náhoda, nebo se někdo pokouší zničit jejich vztah? Situaci pořádně zkomplikují i další tajemství z minulosti Paula a Sarah, které postupně vyplouvají na povrch a nevěstí nic dobrého pro jejich budoucnost. Zdá se, že právě vzniklá rodina to nebude mít lehké. Podaří se jim nakonec zůstat pohromadě? (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (5)

GeminiK 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné jak jsem čekala to nebylo. Jsou horší výtvory a s lepším hodnocením. Námět dobrý, herecké výkony ucházející, ale konec odfláknutý. Tam šlo ještě vymyslet zápletek… Škoda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zúfalý televízny pokus o psychologický triler s otravným "tajomným dievčatkom", ktoré žiarli na svoju macochu a útoky na ňu stupňuje a stupňuje, až kým... Máte to za potrebné? Aspoňže je tu Lochlyn Munro. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Muž si vezme manažérku za manželku ale tak sa zdá ,že niekomu sa to nepáči a robí všetko preto ,aby ich vzťah rozbil 3* Film pripomína mierne  snímok Sirota ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama