Reklama

Reklama

Kostičky

(pořad)
Rodinný
Česko, 1994, 58x10 min

Obsahy(1)

Kostičky - hravá encyklopedie pro předškolní děti. Klaun Kostkáč provází děti světem dospělých pomocí her, písniček, říkadel a dětské fantazie. Malí diváci se dozvídají pro ně přijatelnou formou řadu informací, např. o řemeslech, ekologii, materiálech, zvířatech, rostlinách, základech společenského chování, dopravních pravidlech, apod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

René Křupanský má jedinou výhodu v tom, že ho na ulici nikdo nepozná, aby mu rozbil držku, protože jí v seriálu měl napatlanou bílou barvou. Kostičky jsou dělány vyloženě pro předškolní věk a pak jenom nabírají na neskutečné trapnosti. Když jsem ale nedávno viděl jeden díl, mohl jsem se pro změnu posrat smíchy. 35% ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

A já si říkám, jestli to tu všichni zase nehodnotí jako všechny pořady pro děti - z pozice cool dospělého. Ano, dnes je to i pro mě stupidní, protože dětské, ale malým dětem se to může líbit, v rámci možností je to docela decentní a slušné. Nebo chcete, aby se dítka dívala na teletubbies? Nebo ještě lépe na Felliniho? Ha. Trochu soudnosti, přátelé :) Ať nebolí vás hlova. ()

Reklama

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Kultovní pořad! ... a kolik věcí jsem se tam vždycky dozvěděl - kráva dává mlíko a slípka vajíčka! A nejenom to, taky třeba, že "svět, tedy svět (kulatej, ty blbe, ne hranatej!) je plný lidí, hraček, zvířat, věcí a o něm si budem povídat přeci." "A kdy?" "Kdy? Zase příště, znova. Teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás hlova." ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Já vám dám 34% nemrcouchové jedni! Totální kultovní nuda o ničem, která byla supr na zabití času, v době upoutání na lůžko či pohovku v obýváku z důvodu nemoci. A že jsem v té době již nebyl v předškolním věku? A co jako?! ;-) Z Kostkáče bych hnedle udělal hororovu postavu, která by dala tomuto pořadu zcela nový a netušený, rozměr. Rkový, samoz. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekal, že to tady na CSFD najdu. A přece. Vybavuje se mi doba 7.-8. třída na Základce a v televizi zrovna běžel klaun Kostkáč. Docela mě to i chytlo. Byla to sranda a když jsem to řekl ve třídě, že je to dobrý a hlavně poučný, tak si ze mě jedna spolužačka pořád dělala srandu, že se na to ve 14 letech koukám :-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama