Reklama

Reklama

Recenze (20)

killingminds 

všechny recenze uživatele

Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je trošku zdlouhavější, není to tak učesané jako seriál a dost to jede na vlně znouzectnosti, ale kdo by to klukům měl za zlé, když to je ve výsledku takový masakr. Pahýlofucker Hitcher je nekompromisní záporák, který znásilňuje delfíny, šuká pahýly a chčije na všecny a všechno(doslova)-toho celý nabušený sál nenávidí stejně jako milují OldGrega, který- když to s Howardem rozjede- přinutí trsat i zadní řady. Do toho tam běhá bílý králík s dost děsivým záměrem, Bollo se snaží udělat dojem na Petera Jacksona, týpek v první řadě dostává slušnou čočku a Fossil řádí jako řízená střela s porouchanou navigací...... Mazec ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako televizní show, i tady najdeme hodně trapnosti, suchosti a ujetosti. Ale má to trochu jinej rozměr. Noel Fielding opět potvrzuje svou roli primitiva, kterej neumí hrát, furt se kření, k rozesmání publika používá hlavně sprosty slova a nechutnosti. Ale na Riche Fulchera tentokrát nemá, chch. Zato Julian Barratt perlí v každé situaci, i když do těch trapnejch se dostane taky. Po úvodních kecách a představení účinkujících nám předvedou slátaninu složenou ze situací a postav známejch z televize. Něco si přidají, něco uberou a je to docela sranda. Ze začátku je sranda i to, jak komunikují s publikem, komentujou různy divadelní nedokonalosti, hrajou si se zvukem, ale pak toho najednou začne být nějak moc a přestává to byt vtipny. Určitě to ale bylo lepší než seriál a rozhodně ale musim řict, že ti dva vytvořili originální duo, taky několik skvělejch ujetejch originálních postav a doufám, že hlavně Julian Barratt má před sebou ještě nějakou vtipnou budoucnost. Taky jsem k tomu viděl Extras z DVD, ale to je taky o ničem - jenom sestřih ze zákulisí a několik jejich fanatickejch divnejch fandů, co se převlíkaj, jak některy jejich postavy... nuda... Jo a celkově k tomu jejich stump fuckingu - to mi teda nepřišlo vubec, ale vubec vtipny... ()

adako 

všechny recenze uživatele

? niečo mi musí unikať, lebo fakt neviem čo tu bolo také dobré. Raz za čas joke, medzi tým nič. A teda bolo vidno že brutálne odkazujú na seriál, až tak že často nepridajú nič nové len pripomínajú čo sa dialo v seriáli, Fakt že som seriál predtým nevidel, vysvetľuje čo mi uniká, no i tak by som čakal že niečo takéto bude schopné fungovať samostatne. V tomto prípade nefunguje. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Perfektní 'vyvrcholení' seriálu, viděla jsem to tak stokrát (hlavně teda proto, že jsem k tomu tvořila titulky :), ale pokaždé jsem se smála tak, že jsem padala ze židle. Boosh crew je naživo snad ještě dokonalejší, než v samotných dílech seriálu, takže pokud se vám líbil, okamžitě se podívejte na liveshow! :) Ne, vážně, bežte, hned! I am doctor Henry Jay Sexually Frustrated Puppet Fucker! Yes, that's my name, I believe it's German. :))) ()

Zajímavosti (1)

  • Scénka, kde se Stopař představuje Naboovi (Michael Fielding) a zvukař pustí špatné téma, byla vymyšlena během zkoušky, kdy zvukař opravdu pustil špatnou hudbu. (Brodyman)

Reklama

Reklama