Reklama

Reklama

Píše se rok 2020 a planeta Země byla zničena radioaktivním zářením nepřátelských vetřelců Ma´har. Zbylá lidská rasa přežívá na vzdálené planetě, kde je chráněna galaktickou námořní pěchotou. Aby byla uchráněna před dalšími útoky Ma´haru, je speciální komando vedené seržantem Sharpem vysláno na planetu Caprini, kde je hlavní základna Ma´haru, aby Ma´har definitivně zničili. Zde seržant Sharp se svými muži objeví tajné laboratoře, kde se unesené nebo zabité lidské oběti uměle oživují a přetvářejí v zombie, vlkodlaky, tříhlavé příšery a další stvůry za účelem zničení celé lidské civilizace… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem myslel, že jsem tolerantní ... Takže o co tu jde ? Na emzáckou planetu Caprini je vyslána nejelitnější vojenská jednotka všech dob poskládaná s neskutečných mamlasů. Mamlasové narazili na vlkodlaky, upíry, zombíky, androidy a jiný mamlasy. Mamlasové proti sobě ihned začali válčit, ale stříleli po sobě asi airsoftkama, protože jinak se špatně vysvětluje a chápe jak je možný že asi po milionu výstřelech není skoro nikdo mrtvý. Ostatně je to jedno po chvíli všichni zmizí (asi z úsporných důvodů). Mno emzáků se tady nedočkáme jen mamlasů a dokonce se objeví něco co vypadá jako třihlavej diplodocus a nějaký mosasaurus co si plave v jezírku z kyseliny. Všichni jsou děsně chytrý a hážou po sobě neskutečný hlášky. Při bitce androidů jsem se málem pochcal smíchy a při výlevu zombíků jsem padal pod stůl. Chtěl bych napsat ještě milion věcí, ale to by bylo nošení dříví do lesa. Snad jen vypíchnu, že na emzácký planetě roste les a uprostřed něj je polorozpadlá továrna počmáraná grafiti, skoro jako by vypadla z prdele, každý jiný pozemský továrně :) . Sečteno a podtrženo - efekty prakticky žádné a ty co byli byli jen k smíchu, herci špatní, herecké výkony špatné, hudba hrozná, dabing pekelný, prostředí neskutečně odfláklé a celý film taky, prostě hrůza hrůz. Myslel jsem, že po tom co jsem už viděl mě jen tak něco nepřekvapí, ale mýlil jsem se. Řadím na krásné 4. místo v mém soukromém žebříčku TOP SHIT ! 0 % ()

prasacimor odpad!

všechny recenze uživatele

Prvú polku som prespal a druhú pre istotu už len preklikal. Jednoducho hrôza! Zbytočne sa rozpisovať, lebo toto je fakt vrchol demencie a k zábavnosti nepomohli ani "anglicko"(čínske) titulky, ktoré sú kapitolou samou o sebe. Radšej si pozriem Marabuntu tri krát za sebou ako mať s týmto ešte niekedy dočinenia. ()

Reklama

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a panové připravte se na dlouhý komentář, protože si tohle fakt vychutnám. Na začátku máme partičku paintballistů, kteří jsou strašně cool a hustý, a tak podobně a rozhodli se, že to všem nandaj.. Samozřejmě si sebou tahaj troje uniformy na převelčení, tuny zbraní, prostě zhruba 3 tunový vybavení, které si asi nosí v neexistujicích baťůžkách...Nesmí tu samozřejmě chybět kozatá bloncka (je fakt pěkná), která úspěšně flirtuje se squad leaderem. Jo když jsem u pana vedoucího, tak jeho prstovou abecedu jsem fakt nechápal a když potom začal řvát povely a během asi 5 minut řekl 30krát tak jdem, myslel jsem, že chcípnu (nevim jesli smíchy nebo hysteríí). Když pominu vše vypsané výše, a že planeta Caprini vypadá jako naše, že efekty bych zvládnul udělat i já v movie makeru (a to je fakt co říct), a že zvuky jsou okopírované z Flashpointa a Counter-Strikeu, tak je Recon 2020 skvělý film! Těším se na pokračovaní, takhle jsem si totiž komentář už dlouho neužil :) Takhle nějak si představuji F-kový film. ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Přísný amatérský sci-fi film, nesmluvavě kráčející od začátku za vítězstvím (bohužel nikoli tak i pointou). Gillian Leigh a Patrick Sabangoui mají na to stát se profíky, zbytek teda ne. Na snímku je vidět nadšená práce začínajícího tvůrce, který si v rámci testování zkouší úplně všechno - barevné filtry, rozostřování, zpomalovačky, stabilní i pohyblivou kameru, nadhledy, podhledy, střihy všech délek, více oken, kombinace reál-grafika, samlotná grafika...prostě na co si jen vzpomenete. Film motivující gaučáky vzít do ruky kameru a dokázat, že takhle to dokážou taky...nedokážou (alespoň ne napoprvé) ()

vw.cobra odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem velkým vyznavačem žánru sci-fi v různých jeho podobách, ale toto opravdu nešlo skousnout. Zmatené pobíhání a střílení rádoby vesmírného komanda na rádoby cizí planetě po rádoby monstrech, které vypadají jako ze sedmdesátých let minulého století, zoufalé herecké výkony a totálně děravý scénář nenapovídají snad ani na nízkorozpočtový film. Za shlédnutí tohoto paskvilu a parodie na sci-fi by měl režisér platit divákům, zvlášť, když vznikly další dva filmy s podobným námětem a stejnými zoufalými rádoby herci. ()

Zajímavosti (3)

  • Dva vědci na začátku filmu, které zachvátily plameny, jsou osvětlovač Daniel Goyens a režisér filmu Christian Viel. (Caelos)
  • Gillian Leigh přišla při natáčení jedné explozivní scény o zub. (Caelos)
  • Valerie Wiseman si zlomila ruku při natačení scény, kde bojuje jako jeden z androidů. (Caelos)

Reklama

Reklama