Šefkuchař bez čepice (TV pořad)
Naked Chef, The
Šéfkuchár bez čapice
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 1999, 23x30 min
Patricia LlewellynHrají:
Jamie OliverObsah
Pravděpodobně jeden z nejznámějších kuchařů na světě Jamie Oliver ukazuje u něho doma, jak uvařit chutné a jednoduché jídlo. (Ferry)
paascha
Zkusil jsem podle jeho receptů pár jídel a ...super. Je vtipný, je nápaditý, jezdí na motorce, ehm, na mopedu, je to prostě můj člověk. A když na cca 130 programech, co mám v TV , není nic ke koukání, na Paprice je skoro vždycky Jamie a vaří nějaké super žrádlo. A v porovnání s mým absolutně nejneoblíbenějším kuchařem Babicí, který vaří z protlaku a gothaje svíčkovou i řízky, je jamie kuchař s nekonečnou fantasií a kulturním přístupem k jídlu.(5.1.2012)
frashmaker
Jamie Oliver je dobrej. Nevěřím v to, že anglická kuchyně může být i dobrá, ale on dokáže vařit tak, že člověk jí pohledem a obdivuje jeho schopnosti. Na tohle jsem opravdu koukal rád...(6.2.2011)
BoPo
Šušlajúce mladé ucho hádže jeden recept za druhým. Má svoj vlastný štýl prezentácie sa pred kamerou. Proste jeden z nás, teda kámoš čo vie dobre varit. A preto si ho toľko ľudí na celom svete pozvalo prostredníctvom TV, do svojho obyváku.(11.2.2012)
woo-hoo-hoo
Kuchár bez čapice je seriál o varení, ktorý objavil možnosti strihu: je to akčné, dynamické, premyslené a pravdepodobne je to aj chutné. Každá epizóda šikovne postupuje k cieľu a scény varenia sú obohatené o rôzne vychytávky a finty, Jamie Oliver varí kreatívne, štýlovo, rýchlo, uvoľnene a nebojí sa originality, čerstvej zeleniny ani experimentovania. Jednoducho ma to baví pozerať.(22.11.2010)
Mahoney.
On len okrem toho že je perfektný kuchár, ktorý varí úžasné jedlá, je aj umelec. Keď ho vidím variť v telke nedokážem prepnúť. Do jedla dáva neuveriteľnú vášeň, tvorivosť a je vidno že ho to naozaj baví. Občas neverím z akých kadejakých surovín, byliniek a korenín vytvorí neuveriteľný súlad chutí. Geniálnosť.(16.9.2011)