Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Van Alstyne vlastní stříbrný důl a je velmi bohatý. Jeho syn Bertie je naivní a rozmazlený. Jeho dcera Rose si vzala podezřelého investora Marka. Mark kazí Bertiemu svatební plány, jenomže tím jeho zlé skutky zdaleka nekončí. A snad jen pán bůh ví, proč záchrana zase musela zůstat zrovna na Bertiem... První celovečerní film, který si Buster odskočil natočit pod křídla MGM, než ho proslavily jeho vlastní dvoukotoučové grotesky. (Morien)

(více)

Recenze (5)

Morien 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem nejslabším Busterovým busterovkám dala tři hvězdičky, tak tahle cizácká busterovka si zaslouží jenom dvě a to ještě s přimhouřenýma očima a špinavýma brýlema. Dalo by se říct, že je to smutné předznamenání toho, jak to dopadne, až se Buster k MGM za deset let přidá natrvalo. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Buster Keaton v jedné ze svých prvních celovečerních rolí éry němého filmu o neuvěřitelně naivním a tak trošku hloupém chlapci Bertiem. Mám ráda němé filmy a komedie obzvlášť. Bohužel tady se moc vtipu neukázalo. Je až převeliká škoda nevyužitého Busterova talentu, který maří vcelku prostoduchý příběh. Děkuji za sondu do rané doby němého filmu, nicméně jsem přeci jen očekávala více hereckého umění a zábavy, než se mi od tohoto snímku dostalo. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Bože, je to až k pláči vidět Bustera v takovémto filmu. Film, který je tak neskutečně naivní a hloupý, a vidět Bustera jak hraje toho největšího hlupáka ze kterého si každý střílí a utahuje a který nerozumí vůbec nikomu a ničemu, to mě který ho má za velkého komika a ohromnou tvůrčí osobnost neskutečně mrzí a je mi ho upřímně hrozně líto že se na něčem takovém vůbec podílel. Špatný film, opravdu špatný film který bych jen sotva nazval komedií. 35%. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Film je prezentován jako snímek Bustera Keatona, ale jedná se o klasické drama s komediálními prvky (velmi málo), kdy je jednou z mnoha postav. Příběh je podprůměrný, velmi špatně vystavěný - nemá to dynamiku, působí to hloupě a talent Bustera Keatona je opravdu promrhaný na nezáživné postavě, které prostě nejde fandit. ()

Reklama

Reklama