Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Cha Tae-hyeon je na tyto role přímo stvořený a zde měl k dispozici i velmi kvalitní protějšek, takže o zábavu bylo vážně postaráno. A jak dobře poznamenal Jirka, ta nečekaná návštěva udělala nejen v jeho krásném bytečku pořádný rozvrat :-) Ale s komediální stránkou věci by si snímek po celou dobu nevystačil, takže věci se pochopitelně začnou kapánek komplikovat a dojde i na dost působivé a dojemné scénky vyplývající z okolností. Sečteno a podtrženo, velmi příjemný film s kvalitním obsazením, jen u toho není radno příliš přemýšlet, mnohému se prostě nedá věřit, mimo jiné třebas Cha Tae-hyeon na dědečka úplně nevypadá :-) ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Milá Korejská komédia, v ktorej ide v podstate o vzťah otca a dcéry. Otec vyzerá dosť mlado (asi je aj mladý) a pracuje v rádiu a má taký mládenecký život plný sexu atď. V tom sa mu do bytu nasťahuje dcéra a aby to nebolo ešte málo aj jej syn. Chlapec (Seok-hyeon Wang) je asi zo všetkých postáv najvtipnejší, aj keď má len zopár replík. Kórejci (Južná Kórea) vždy vedia spraviť takéto filmy s jednoduchou zápletkou a spravia ich tak, aby neboli hlúpe. Ako obligátne to aj býva v Kórejských komédiách či romantických filmoch herci veľmi dobre pracujú s mimikou tváre a Gwasok seukaendeul nie je výnimkou. Vyťažiť maximum s takého jednoduchého námetu je podľa mňa majstrovstvo. Napätia v tomto filme je veľmi málo pretože každý vie ako sa skončí. Dobrý film na oddych či pozretie s nežnou polovičkou (žena či dievča 15+ heh). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Označí-li mne zástup krásek za otce svých dětí, tak to popřu s tím, že žádnou z nich neznám, nikdy jsem je neviděl a nikdy jsem s žádnou z nich nesouložil v ledničce. Z populárního šviháka Hyeon-soo Nama však jeden dávno zapomenutý výstřik učinil ze dne na den otce a ještě k tomu dědečka, což je vynikající námět na komedii. Korejci si s ním však tentokrát příliš mistrovsky neporadili. Zábavných momentů jsem příliš nenašel, rodinné drámo bylo takové jakési povrchní a tak jediné, co mohu vyzdvihnout, je vynikající muzikálnost celé rodiny. Zejména vnouček mne v tomto směru (a taky svou náměsíčností) hodně bavil. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemná Jihokorejská komedie, která má dějovou linii usazenou do netradičního příběhu, podbarveného hudebními scénami. Hjon-su je úspěšný moderátor a známá tvář, alespoň on si to o sobě myslí a moderuje pořad v rádiu "Odpoledne s Nam Hjon-suem". Jednoho dne do studia zavolá svobodná matka Hwang Če-in, která hledá svého otce a Hjon jí poradí, aby se nebála svého otce navštívit, ovšem to netušil, že otcem je právě on. Díky dobrým hereckým výkonům hlavní trojice a umírněnějšího humoru, než jsem u jiných JK komedií zvyklý se jednalo o celkem příjemnou změnu, proloženou melodickou hudbou. Příběh o hledaní lásky, správných rozhodnutí a nejednoho překvapení. 80% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla komedie, pak to přešlo do dramatu a nakonec z toho byla opět komedie. Hlavní trojice se mě líbila, hlavně prcek tomu dodal šťávu. Cha Tae-hyeon vypadal dost mladě na to, že byl otcem a zároveň už dědečkem, skoro hned jsem si ale zvyknul. Musím uznat, že moderátoři musí vypadat dobře, i když pracují v rádiu. Klidně by tam mohlo být více komických situací, ale i tak jsem se hodně nasmál. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama