Malí létající medvídci (TV seriál)
Little Flying Bears, The
Animovaný / Rodinný
Kanada / Chorvatsko, 1992, 39x26 min
Hrají:
Jessalyn GilsigPlakáty
Veselé příběhy dovádivých medvídků.
Budeme vám vyprávět příběh o dovádivých kamarádech, malých létajících medvídcích, kterým moudře vládne starý medvěd Platon. Všichni žijí v hlubokém lese, který se snaží bránit před škodolibou lasičkou Skulkem, jeho hloupým nohsledem Sammym a dalšími výtečníky (hadem Slinkem, pavoukem Grizeldem a krysou Spikem), kteří lesu škodí. Nejedno dobrodružství prožijeme s medvídky Týnou, Kubíkem, Pomněnkou, Jasněnkou, Honzíkem, Vlastíkem a dalšími, kterým ochotně pomáhají i ostatní zvířátka z lesa, především stará moudrá sova Ozzy. Chorvatsko-kanadský animovaný seriál potěší zejména ty nejmenší, ale nepochybně pobaví i dospělé. (oficiální text distributora) -
Chorvatsko-kanadský animovaný seriál vyprávějící příběh malých létajících medvídků, kterým moudře vládne medvěd Platon. Medvídci se snaží ochránit svůj les před úhlavním nepřítelem lasičkou Skulkem, jeho věrným a hloupým nohsledem Sammym a dalšími jejich přáteli (had Slink, pavouk Grizelda, krysa Spike), kteří lesu škodí. V mnoha dílech můžeme sledovat dobrodružství létajících medvídků Týny, Kubíka, Pomněnky, Jasněnky, Honzíka, Vlastíka a dalších, kterým pomáhají přátelé zvířátka (stará moudrá sova Ozzy). Seriál pro děti, které potěší nejmenší a pobaví i dospělé. (Jacinda)
Jacinda
Pohádkový seriál mého mládí. Pokdu jsem si na někoho hrála, byly to kromě dinosaurů malý letající medvídci. Dokonce mě i zachvátila mánie sbírání nálepek v čokoládách. S odstupem času bych asi hodnotila trošku méně, ale nechám 5, protože jsem to jako malá fakt nehorázně žrala(30.10.2008)
JohnnyD
Klasika asi každého narodeného na prelome 80tych a 90tych rokov. Chorvátska rozprávka o lietajúcich medvedíkoch, ktoré chránia les pred chrápúňskymi medveďmi, či skunkami, či čo to bolo. A nálepky v čokoládach k tomu!(28.8.2010)
Allien.9
Seriál mého dětství!!! A narozdíl od většiny ostatních mi ani v tomhle věku nepřipadá směšný.;-)(16.10.2009)
JohnRambo
Už si to absolútne ale absolútne nepamätám, ale jedno mi v hlave zostalo. Pár obrázkov ktoré sa mi objavujú v pamäti a ktoré mi pripomínajú ten dávny a krásny detský život.(7.11.2010)
Chickenka
Seriál mého dětvství! Naprosto úžasný pro mě v té době, ale i teď se na něj někdy rána kouknu.(11.7.2011)
haushinkaa
Zbožňovala jsem hada Šustu... A taky jsem sbírala nálepky... :) Nostalgie...(16.4.2009)
DinoRaptor
Jako malej jsem na to koukal když to dávali v Kuřátkách. Nejradši sem měl ty dva záporné lasičáky Raubíře a Drmolu (nebo jak se jmenovali)(25.9.2010)
Kolikokoli
Tenhle seriál jsem zbožňovala. Navíc já jsem taky Týna a můj brácha je Kuba, takže i proto se nám to líbilo :D(12.9.2010)
Barus281
Jak už psali lidé přede mnou i pro mě je to seriál mého dětství. Pokaždé, když přijde řeč na naše oblíbené seriály, když jsme byli ještě 'mláďata' vzpomenu si neoblomně na tenhle. Chtěla jsem mít kříídla. :) Taky si vzpomínám na ty horečné bitvy o čokoládičky se samolepkama, pořád mám některé doma :)(26.7.2011)
filipes.lu
5 hvězdiček za vzomínky. Týna a Kubík byli sympaťáci a mam takovej pocit, že byli po nějakou dobu mého dětství nejvěrnější imaginární kamarádi. Když k tomu navíc připočtu samolepky v čokoládách, který jsem s jazykem na vestě nalepoval do alba ještě cestou z obchodu, tak je to jasná věc.(17.9.2011)
Tomx112
Tohle mě už trochu věkově minulo ale stejně jsem se občas díval http://www.youtube.com/watch?v=FvfVNpx9EzQ(24.1.2010)
foxxxxy
Jé, toto si pamatuju - ten seriál už moc ne, ale spíš takový ty samolepky a další sběratelský blbůstky, co tehdy frčely =) Ve škole jsme se předháněly, kdo má víc obrázků, hehe... xD(31.10.2011)
| Na levném DVD od: | 31.07.2009 Země pohádek |
|---|---|