Malí létající medvídci (TV seriál)

• Kanada

Little Flying Bears, The

Animovaný / Rodinný

Kanada / Chorvatsko, 1992, 39x26 min

Hrají:

Jessalyn Gilsig

Pohádkový seriál mého mládí. Pokdu jsem si na někoho hrála, byly to kromě dinosaurů malý letající medvídci. Dokonce mě i zachvátila mánie sbírání nálepek v čokoládách. S odstupem času bych asi hodnotila trošku méně, ale nechám 5, protože jsem to jako malá fakt nehorázně žrala(30.10.2008)

Klasika asi každého narodeného na prelome 80tych a 90tych rokov. Chorvátska rozprávka o lietajúcich medvedíkoch, ktoré chránia les pred chrápúňskymi medveďmi, či skunkami, či čo to bolo. A nálepky v čokoládach k tomu!(28.8.2010)

Seriál mého dětství!!! A narozdíl od většiny ostatních mi ani v tomhle věku nepřipadá směšný.;-)(16.10.2009)

Už si to absolútne ale absolútne nepamätám, ale jedno mi v hlave zostalo. Pár obrázkov ktoré sa mi objavujú v pamäti a ktoré mi pripomínajú ten dávny a krásny detský život.(7.11.2010)

Seriál mého dětvství! Naprosto úžasný pro mě v té době, ale i teď se na něj někdy rána kouknu.(11.7.2011)

Zbožňovala jsem hada Šustu... A taky jsem sbírala nálepky... :) Nostalgie...(16.4.2009)

Jako malej jsem na to koukal když to dávali v Kuřátkách. Nejradši sem měl ty dva záporné lasičáky Raubíře a Drmolu (nebo jak se jmenovali)(25.9.2010)

Tenhle seriál jsem zbožňovala. Navíc já jsem taky Týna a můj brácha je Kuba, takže i proto se nám to líbilo :D(12.9.2010)

Jak už psali lidé přede mnou i pro mě je to seriál mého dětství. Pokaždé, když přijde řeč na naše oblíbené seriály, když jsme byli ještě 'mláďata' vzpomenu si neoblomně na tenhle. Chtěla jsem mít kříídla. :) Taky si vzpomínám na ty horečné bitvy o čokoládičky se samolepkama, pořád mám některé doma :)(26.7.2011)

5 hvězdiček za vzomínky. Týna a Kubík byli sympaťáci a mam takovej pocit, že byli po nějakou dobu mého dětství nejvěrnější imaginární kamarádi. Když k tomu navíc připočtu samolepky v čokoládách, který jsem s jazykem na vestě nalepoval do alba ještě cestou z obchodu, tak je to jasná věc.(17.9.2011)

Tohle mě už trochu věkově minulo ale stejně jsem se občas díval http://www.youtube.com/watch?v=FvfVNpx9EzQ(24.1.2010)

Jé, toto si pamatuju - ten seriál už moc ne, ale spíš takový ty samolepky a další sběratelský blbůstky, co tehdy frčely =) Ve škole jsme se předháněly, kdo má víc obrázků, hehe... xD(31.10.2011)