Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

johny89 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobrý, až nečekaně dobrý! Od začátku jsem to měl zaškatulkované mezi bolywood, což jsem považoval za něco, co nemůže vyprodukovat kvalitní film, ale tento názor musím změnit. Sice je tento film dlouhý jak Kmotr, ale rozhodně jsem se nenudil. Některé scény byly trošku natažené, nebo i trapné, ale stejně to fungovalo. Herci byli výborní, hlavně bych ocenil školního šprta. Cenu za nejhezčí herečku pak vyhrává celkem bez debat ředitelova dcera. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych k tomuhle filmu napsal .Dostal jsem se k němu, jak slepý k houslím, (tímto děkuji Lenuse) a vůbec jsem od něho nic neočekával, natož nějakou vtipnou komedii, která by mě snad dokázala rozesmát, ale opak byl pravdou. Po filmu Ghándí druhý indický snímek, co jsem v životě viděl, ale určitě ne poslední. Film popisuje tři mladíky (idioty), kteří se po nástupu na vysokou školu stanou kamarády a společnými silami proplouvají až ke konci navzdory jejich úhlavnímu nepříteli, pološílenému profesorovi Virusovi, kterému zbůsobí, (a naopak) mnoho těžkých chvil během jejich studia. Je to film o přátelství na celý život, o lásce, film neobyčejně vtipný s mnoha komickými situacemi a rozhodně film, který patří do mojí TOP 20. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia zo super nápadom.Učitelia si s tohoto môžu zobrať ponaučenie, že poučky a definície nie sú vždy to najdôležitejšie.Skvelo zahraté od hlavných hrdinov až po komparzistov.Jedna trápna scéna nemôže pokaziť pre mňa tento skvelý film.Film je dlhý ale po celú dĺžku nenudí a ani som si nevšimol,že to trvalo 165 minút. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco hroznýho ... Takovou blbost jsem dlouho neviděla. Nudilo mě to už od první minuty a tak nějak jsem se to snažila přetrpět až do konce, což bylo celkem hrozný při 171 minutách. Nemám ráda trapný a přehnaně dlouhý filmy a tohle byl právě jeden z nich. Hudba hrozná a herci snad ještě horší. Šerední Indové, co tancujou a zpívaj ... to mě fakt nevzalo. A tohle že měla být komedie? Mi to vtipný nepřišlo ani trochu. ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, jak se stalo, že se tenhle film dostal do IMDb TOP250. Trvá skoro tři hodiny, během kterých nenabízí absolutně nic, kromě dojemného (čti "slzy ždímajícího") příběhu o třech přátelích. Vím - někdy i to samo o sobě stačí na pět hvězdiček, ale tohle není ten případ. Hirani vrší jedno klišé na druhé a nepřináší absolutně žádnou přidanou hodnotu. V rámci současné indické kinematografie se jedná o konzervativní snímek (jak v rovině obsahu, tak stylu), který nepřichází s ničím novým....a navíc to není vtipný ani svojí béčkovostí, jako některý jiný bollywooďáky :-( ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama