Reklama

Reklama

Pink: Live at Wembley Arena

(koncert)
  • USA P!nk: Live at Wembley Arena
Hudební / Dokumentární
USA, 2006, 51 min

Hrají:

P!nk

Obsahy(1)

"Doufám, že tenhle koncert vyruší z klidu lidi, kteří si myslí, že vědí, co jsem zač," říká odhodlaně dodnes mladá rocková písničkářka Pink. Její debutové album k překvapení všech dostalo dvakrát platinovou desku za prodej v USA a jednu platinu a bezpočet zlatých desek po celém světě. Z desky se dostaly do Top 4O tři hity, dva do Top 1O, jeden na první místo. Navíc se spojila se třemi dalšími novými zpěvačkami nového tisíciletí a z jejich spolupráce vznikl další hit. Talent Pink se už dal tušit. Koncem roku 2001 vydala nové album MISSUNDAZTOOD (Špatně pochopená) (Arista), na kterém Pink přichází s novým hlasem, který září na hudebním nebi jako supernova, hlasem, který umí pořádně rozjet muziku, hlasem nespoutané svobody: "Věřím, že lidem se tolik líbila moje poslední deska, protože poznali, že tam je síla mladý holky, která se nebojí říct svůj názor a ne proto, že to byla nějaká módní záležitost. Na světě je spousta ztracenejch mladejch lidí, který nebaví umělohmotné hlasy. Nedělám muziku proto, abych byla součástí zábavního průmyslu. Hudba musí plno věcí propojovat, a zároveň přesahovat." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Skvělej nejen-hudební zážitek! Nejsem žádnej skalní fanda Pink, ale písničky má pěkný a tenhle koncert jsem si fakt užil. Naživo, kde předvádí úžasný performace, až se mi občas až tajil dech to nemělo chybu. Dear Mr. President je jedna z nejsilnějších (a nejpravdivějších) skladeb co znám. A navíc, ona je tak děsně sexy... ()

prasokote 

všechny recenze uživatele

Dvě tři skladby bych z toho koncertu klidně vynechala, jinak ok. Musím trochu souhlasit s komentářem kleopatry, že při jejím hlasovém fondu a výrazné osobnosti nemá ty kejkle zapotřebí, na druhou stranu ale zas obdivuji její fyzickou kondici a jak maká. Spíš je to o tom, že v TV ty její kousky až tak netáhnou, ale pokud jste přímo na koncertě, tak je to jiné a strhne to. Což můžu potvrdit, ač jsem nikdy nebyla její fanynka (ale nikdy mi nevadila), tak jsem si její koncert v O2 užila výborně (turné The truth about love). ()

Reklama

lapatata 

všechny recenze uživatele

Pink by si měla rozmyslet jestli chce být za rockerku, popovou zpěvačku nebo cirkusačku. Flegmatičnost a nadhled, které jsou jí typické a do jisté míry jsou na ní i sympatické jí zřejmě velí, že to všechno lze kombinovat, ale když se na jevišti objeví na motorce v kožené bundě a začně ukazovat rockerská gesta a do toho tančí s tanečníky připravené choreografie, docela hodně se to bije a rozhodně to nepůsobí profesionálně. Její show mi celkově příjde hodně nedotažená do konce. Jednou jsem viděl její klubový koncert, který celý odzpívala v jednom oblečení, za zády měla jen kapelu, pár světel nad hlavou a koncert byl naprosto luxusní. Mezi každou písničkou vtipně promlouvala k publiku, vystačila si se svou hudbou, hlasem, vtipem a charismatem a nepotřebovala žádné cingrlátka a choreografie. Ten koncert by měla vydat na dvd a vyjet s ním na velké turné. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Třetí album a na něm několik hitů, učinili z PINK světoznámou celebritu. Podobně jako u jiných jsem doufal, že svět worldmusic bude obohacený o novou, zajímavou ženskou jako je MADONNA. Přečetl jsem si několik rozhovorů s PINK, ale brzy se mi vyjevila jako ubohá a sprostá rebelka, kterým se říká prázdná makovice. Proto mě pak už nepřekvapilo, kdo byl hlavním výrobcem třetího alba PINK. Pink se s ní pak pohádala, a získala díky megaúspěchu na přesvědčení, že to umí i sama, a že práce hitmakerky je už out, ona to bude dělat moderněji. Co ale od těch časů dokázala? Jen opakovat stále na řadu způsobů 3. album, a nestydí se vydávat to za své. Pro milovníky vulgarity, rebélie, která není ničím originálním a blbce, tak je asi ideálním idolem. Pro mě stará, špatně ušitá duchovní vesta. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Waaaaauu! Svíjející se pokérovaná žížala, stehna jak řeckej zápasník, vychlastanej sexy chraplák a hračičkovskej rapl v oku - kombinace jako hrom!! Per je tam, brouku, tyhle monstr šaškárny i akrobatický kejkle, hraješ si, umíš to, tak prodávej a posaď na prdel všechny, co by tě snad ještě chtěli zařadit sem nebo tam. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama