Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí do tasmánské džungle pátrat po osudu sestry jedné z nich, která tam před několika lety zahynula. Naneštěstí ostrov sloužil v minulosti jako vězeňská kolonie a jeden z vězňů byl kanibal... (xxvasa)

Recenze (51)

tron 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi 11 rokov, kým som si Dying Breed pozrel. A pokojne to mohlo trvať ďalších 11. Čudný film, ale nie v dobrom. Vakovlk tasmánsky je síce na jednej strane veľmi zaujímavá vec, ale len v realite. V horore je neatraktívny. V skutočnosti je však len zámienkou pre rozpútanie pekla, samotné zviera v podstate nie je vôbec dôležité a dej sa uberie smerom, ktorý pravdepodobne nebudete očakávať. Nie dobrým. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Strašně nudný film, po 25ti minutách jsem to nevydržel a dalších 30 minut jsem překlikával až se konečně něco začalo dít. I poté strašně natočené,nezáživné a s otřesnými hereckými výkony (za což z valné části určitě může i scénář). Za posledních 5 minut dávám jednu hvězdu. Obdivuji každého kdo tomuto "veledílu" dal více než dvě hvězdičky, odvaha. Pro mě skoro odpad.Ps.: chytnutý do dvou pastí na mědvědy mě sice taky pobavilo..nicméně jsme to viděl už asi 8x ...prostě NEDOPORUČUJI! ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto filmu spočíva v príliš nezáživnej a nudne natočenej prvej polovici. Tá druhá je už lepšia po atmosferickej aj strihovej stránke, no stále mi z toho vychádza len priemer. SPOILER* Až na scénu, keď priatelia nájdu mŕtvu babu s urezanou nohou vysiacu na stožiari, film neponúka nič originálne, či podobne zaujímavo vyhrotené. SPOILER* Samotný záver už dokopy nemal čo ponúknuť, okrem skvostne sa škúliaceho Leigha Whannella, ktorý už v Sawke dokazoval, že vystrašené pohľady vrhať skrátka vie. 50% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mám rád hixploitation v jeho nejčistější podobě, vyhledávám ho a mnohdy i lehce nadhodnotím. Jenže Dying Breed je tak nezdravě přímočarý a sterilní, že místy vyvolává nefalšované deja-vu. Všechno jsem už někde viděl a mnohdy v lepším provedení (kanibalská rodinka z Wrong Turn, zachování rodu zase v Timber Falls), za to chybí jakýkoliv výrazný nápad a snaha vyhrabat se z průměru. Protinožci už nejednou dokázali, že horory točit umí, jenže tentokrát fandu žánru spíše zklamou. Bohužel. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Náháněčka v Tasmánii z kanibalama co rádi páje. Tady nebyl prostor pro nudu a je to prostě klasická zápletka. Někam se přijede někoho hledat nebo něco a postupem času po Vás někdo jde. Pak zjistíte, že je to magor co rád lidi a vlastně taky to, že zbytek jeho rodinky jsou lidi co jste potkali předtím. Sem tam nějaká vraždička a pojídání lidských ostatků prostě super dovolená. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • První verze plakátu k filmu byla zakázána kvůli nekompromisně brutálnímu motivu. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama