Reklama

Reklama

Moje krev

  • Kanada Summer's Blood (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Když chceš přežít, musíš do toho dát všechno!  Summer (Ashle Greene, Twilight sága) hledá svého otce. Cestou potká sympatického mladíka Toma (Peter Mooney, Kriminálka Miamai) a rozhodne se u něj přespat. Příjemný večer se ale zvrhne v boj o život. Psychicky vyšinutý Tom ji uvězní ve své "lidské zahradě". Tou je špinavý sklep a v něm další dívka Amber (Dani Kind), už na pokraji smrti. Zoufalou situaci se Summer rozhodne řešit lstí. Pomalu s Tomem navazuje vztah a čeká na příležitost utéct. Psychologický horor navazuje na klasické snímky tohoto žánru jako je Mlčení jehňátek nebo Misery nechce zemřít. Do poslední chvíle udržuje napětí a překvapující závěr vyráží dech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Celý je to takový "naruby". Z protřelý a nespoutaný buřičky se stane poddajná ovce. A z okouzlujícího zachránce se stává zakomplexovanej chudák závislej na svý máti-šťabajzně, gáblíku a ponejvíc uhranutej pořadem "Rady ptáka Loskutáka". Jen fotr(už dost jetej) odbourává všechna dosavadní klišé, jeho morbidními úchylkami...a) štětky-anorektičky, b) řádně nabroušené nože(kdysi známej v cirkusoví branži,pod uměleckým jménem Bennito-vrhač nožů),c) a v neposlední řadě rodina(posvátný svazek,pokud nedojde náhodou k incestu).. Ale na jaký příčce oblíbenosti, to nedám dohromady i kdyby jste mi strčili hubu do rozleželýho kompostu. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jak tyhle filmy obecně nemám moc v lásce a jak se mi občas svíral žaludek nad některými scénami, musím zaznat, že to bylo moc prima... Z hlediska atmosféry mě to natáhlo jako starý trenky a až do konce jsem vážně čekal, jak tohle všechno skončí. Měl jsem nějakou scenzurovanou verzi, kde chyběly scény s krvavým mučením, no, a i to asi pomohlo mojemu hodnocení, protože mi k němu zůstal jen film a ne hodnocení působení na můj žaludek. ()

Reklama

jondoe 

všechny recenze uživatele

Na film som sa pozrel koly Ashley Greene, ktora posobi v Twillighte v podani Alice velmi sympaticky a tak som sa chcel pozriet na jej prvy "velky" film. V tomto filme ale uz tak sympaticky neposobi. Zo zaciatku mi neuveritelne vadila. Bola otravna a dlho trvalo kym som si na nu zvykal. Film za tiez za vela nastoji. Zapletka je jednoducha a neoriginalna, dialogy stupidne Scenar mi pripadal ako bol pisany hodinu predtym ako isli film natacat. Rezia je nudna a nezaujimava. Vysledna pointa vyznie ak tam najeka vlastne je vyznie uplne do prazdna. Vsetko je nedoveryhodne, prazdne a pritiahnute za vlasy. Jednoducho tento horor je strata casu. Cudujem sa slecne Ashley Greene, ze sa upisala takemuto braku. Myslel som si, ze z jej popularitou si moze filme vybera, ale takuto ulohu podobneho tipu vezme iba odpisana herecka, ktora uz nema co stratit. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb takhle to dopadne, když se banda dětí ze zvláštní školy rozhodne hodit na papír svoje myšlenky. Nemá to atmosféru, nemá to nápad, chybí napětí, zapamatovatelné scény, celkově je to naivní kus, který (blbě) odkoukal leccos od konkurence. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. Ashley Greene upadá v zapomnění. Konec úsměvný. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Opět jsem udělal chybu, že jsem film zhlédl s dabingem neboť hlas Stephena McHattieho by mohl být při psycho-thrillerových scénách kouzelný.Film prakticky začíná až po jeho příchodu. Vesnická pomatená rodinka žije prazvláštním životem a dcerka co jde hledat otce si určitě nemyslela že to bude takový skvělý tatínek :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama