Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná zábava. Dosti jsem se zasmál. Hlavně u scény, kdy Majk chčije v koutě vedle mušle. Jelikož je to amatérština, tak je tam dosti chyb, ale to se pomíjí. Pár scén je tam navrch násilně naverbováno, ale ta těhodná žena a otec se synem, tam prostě být musí a bez toho to nejde. - "Tati, já chci jít do lesa na pohádkovej les!" - "Ses posral, néé!!!" ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Hovadina, Hovadina, Hovadina. Začiatok je brutálny. Herecký výkon toho "herca" je pozoruhodne strašný. Naje*e dvom jehovistom a ide spať. Vstane opäť, ale tu už naje*ať skínom, ktorí chcú od neho peniaze nemôže. Amatérčinou to smrdí na všetky hony. Herecké výkony, ako som spomínal nulové. Kvality scenára nefungujú. Totálne nechutné scény. Najviac považujem za vrchol hlúposti tochto snímku dať tehotnej žene a jej dieťaťu "smrteľný úder". Omfg, kde to sme?:-) Za pár slušných hlášok a naozaj len málo-máličko vtipných scén 2/10 ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo dlužit někomu prachy – hodně peněz, to je pěkně na hovno. ZNK znám jen okrajově, ale tenhle snímek se docela povedl. Řezník se s tím nesral a naservíroval nám několik vtipných situací, trefných hlášek i ochotnické herecké výkony. Občas to zavánělo trapností, jindy jsem se docela zasmál (Jehovisti, pěna do piva, těhotná), cigoši dostali přes hubu, kozí chlup taky zaúřadoval a objevil se tu i DeSade, takže já odcházím docela spokojený. ()

xDirtyFrankx 

všechny recenze uživatele

Tak jo. ZNK většina lidí proklíná. Je to prej hrozně natočený, herci stojí za nic, je to nechutný, zvrhlý, blbý... Ale geniální. Jelikož jsem na ZNK hrách vyrůstal, je pro mě Mártyho dílo studnicí nekonečný zábavy. Moralisti nechť si pění, já se královsky bavim. Takovouhle smršť humoru by Mártymu mohlo závidět množství věhlasnejch režisérů všeljakejch nudnejch patolízalskejch komedií. Takže, je život opravdu krásný? ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Pohlov masterpiece plný nekompromisného čiernočierného humoru, fakt zbytočného a debilného nasila a zrecyklovanej zápletky. Toto je pravý český žumpoidný a napaditý underground. Ako veľky fanušik hry ZNK mi Pohl splnil moj tajný mokrý sen, dik.. Vloupačky, Nájemný vraždy, Prestrelky,.Drogy,.. Detsky houpačky ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)
  • Ve scéně, kdy Radek podává Jardovi pytlík s marihuanou, můžeme vidět, že když jej nese, pytlík je plný pouze z poloviny, avšak hned v dalším střihu, kdy jej Jardovi podává přes plot, je pytlík úplně plný. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama