Reklama

Reklama

Návštěva na malé planetě

(neoficiální název)
  • USA Visit to a Small Planet
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jerry Lewis je vo svojich filmoch stále tým istým, či hraje poslíčka, alebo mimozemšťana. Občas jeho humor poteší a rozosmeje, inokedy nie. V tomto prípade ide o tú druhú vec. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní komedie na téma 'mimozemšťan objevuje zvyky Země'. Některé věci opravdu pobavily jiné už méně. V důsledku víceméně tedy průměr ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Moj obľúbený komik tentokrát so svojim dvorným režisérom šliapli vedľa. Film postráda ľahkosť a vtip, toľkokrát zdobený v úspešnejších projektoch. Tretí komentár. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Docela chápu, že se Gore Vidal, autor původní knižní předlohy, dost vyděsil, když zjistil, že do hlavní role této sci-fi komedie byl obsazen Jerry Lewis. reagoval jsem stejně - představa, že se ten trapák bude přede mnou hodinu a půl ksichtit a natřásat, mě dost znechucovala. A Lewis nezklamal. Jeho postava mimozemšťana, co se dostane na Zemi, se jmenuje Kreton, ale tušíte správně, jeho chování k slovní hříčce se slovem kretén vyloženě vybízí. Děj je v zásadě zanedbatelný, slouží jen jako záminka k Lewisově "komice", a podle toho to vypadá. Proti jiným podobným perlám jsem se necítil při sledování tolik trapně jako u jiných "šprýmařů" té doby, což je na jednu stranu pozitivum - jenže na druhou stranu, to je jediný klad, který můžu říct. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama