Miliónový tanec (TV pořad)

Reality-TV / Hudební

Slovensko, 2005

Hrají:

Fredy Aiysi

Ešte šťastie, že z toho nespravili obyčajný produkt ako zo SuperStar a zostalo to pri celkom pozitívnej spomienke na profesionálne tancovanie i zábavu. 65%.(17.12.2008)

Super relácia...Džony Mečoch bol fajn(4.7.2009)

• Duotone28

fuck off fredy(24.12.2008)

Hodnotím aj spolu s reláciou Na paškál. Tony Moises je proste pán.(16.8.2009)

Jediná reality-tv show, ktorá ma dokonale pohltila a zamilovala som si ju od prvej časti až po koniec, kde svojim spôsobom vyhrali všetci. Fredy Aisyi v spolupráci s Jarom Bekrom, Tonym Moisésom a Svetlanou Sopkovou tvorili dokonalý porotcovský team, ktorý vybral tých najlepších z najlepších. Páčili sa mi tematické zadelenia každého súťažného kola, ako aj vždy nová "guest star". Jednoducho, skvelý projekt, skvelí ľudia a úžasný talent na jednom mieste.(10.10.2009)

Keď nič iného, tak som si pozrel v telke aj toto a musím povedať, že ma to bavilo rozhodne viac ako superstar.(12.12.2009)

Miliónový tanec som sledoval, lebo tanec mám rád. Najviac som si obľúbil a nezabudnem na Melániu Kasenčákovú. Ale zabával som sa aj na Daniele Edlingerovej, či "Johnnym" Mečochovi. V porote Fredy Aisy, Jaro Bekr, Tony Moisés, Svetlana Sopková, ako moderátori Vlado Voštinár a Lenka Hriadeľová boli všetci skvelo vybratí a hodili sa k tomu. Výber kôl sa mi však zdal nedopracovaný a nie až tak skvelý, tiež dĺžka a choreografie jednotlivých tancov, taktiež následné reči. Pekné bolo tiež záverečné odovzdávanie cien a možnosť návštevy škôl na Broadwayi pre všetkých účastníkov, vlastne víťazka získala naviac len materiálne ohodnotenie. Vlastne vyhrali všetci. Ľudia sa dobre zabavili, myslím, že spolu s prvou sériou Superstar to boli najlepšie reality show, aké sa vysielali, potom to už bolo len priživovanie sa na sláve a úspechu týchto dvoch vecí. Hodnotím to na 60%.(20.1.2012)

Mam rad sutaze kde nejde len o vulgarity, schopnost sa predat cez skandaly, ale o schopnosti sikovnych mladych ludi okolo nas a preto tuto REALITY hodnotim kludne aj kladne :)(11.10.2009)

Obyčajne by som to hodil automaticky do odpadu, ale toto bolo omnoho, omnoho lepšie, ako dnešné talenty a súťaže...(29.1.2011)