Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
Hudební / Dokumentární
USA, 2009, 73 min
Bruce HendricksPlakáty
Jonas Brothers jedna z nejsledovanějších hudebních skupin současnosti se představuje ve svém filmovém debutu – ve 3D koncertním filmu, který na DVD a Blu-Ray vychází i se speciálními brýlemi pro nefalšovaný 3D zážitek.
Populární pop-rocková kapela Jonas Brother začíná dobývat i filmový trh. Poté, co se objevili v seriálu Hannah Montana a poté, co vloni zabodovali ve filmu CampRock, se bratrská skupina představuje ve svém 3D filmu. Jonas Brother 3D koncert obsahuje nejen jejich koncertní show, která přivádí fanoušky do varu, ale mapuje i celý průběh koncertní šňůry a nabízí exklusivní pohledy do zákulisí a na přípravy a také do jinak přísně střeženého soukromí. Jako hosté vystoupí i Demi Lovato a Taylor Swift. Idolové teenagerovských fanynek, popové hvězdy, nerozluční bratři Kevin, Nick a Joe, to všechno jsou Jonas Brothers.
Film vychází ve 3D verzi i ve 2D verzi jako dvoudiskové DVD a současně vychází i Blu-Ray balení. Každé balení obsahuje 4 kusy 3D brýlí! (oficiální text distributora) -
3-D koncertný film od Jonas Brothers z ich "Burning Up" Concert Tour 2008. Vo filme sa ako hostia objavia aj Demi Lovato a Taylor Swift a budú vystupovať spoločne s kapelou. Taktiež nahliadnete do zákulisia s Jonas Brothers. (Tolf)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $19,162,740║Tržby Celosvetovo $30,428,831▐ Tržby za predaj DVD v USA $8,246,787 //počet predaných kusov 399,487║(19.9.2009)
kingik
Nejhorší to nebylo, ale komu se líbí Jonas, tak nic proti. Pár písniček je poslouchatelných, ale nejsem náctiletá fanynka vzhlížící k nim s nekritickým obdivem.(31.12.2010)
frings
odpad!Hrůza hrůz(28.9.2010)
draggo
odpad!Nejpříšernější esence demence ketrou kdy poznal tento svět. Tři vymašťený nagelovaný trotlové co neuměj vůbec nic. Kdyby tohle pustili na hřbitově tak snad mrtvoly začnou vstávat z hrobů a křičet ať to někdo okamžitě vypne. Tohle je ta nejstrašnější sračka kterou svět poznal. 0% a ODPAD!!!(12.6.2010)
Ouwen
odpad!Píčovina ! 0%(26.10.2010)
slunicko2
Mix špatného s nezajímavým. 1) Pěkně sexy oblečené bratry Jonasovy jsem dosud viděl pouze na fotkách a moc a moc jim to seklo. Za to hvězdička. 2) Jinak ovšem nezajímavá hudba, primitivní texty, vystoupení bez nápadu, chlapci zcela bez charismatu a takové je i celé vystoupení.(23.8.2010)
tojowoeZNK
odpad!Mrdky ! spálil bych je všechny !(7.1.2011)
Forsberg11
odpad!Detský trápna akože rock pre dievčence v predpubertálnom veku, ktorým stačí že speváci dobre vyzerajú bez ohľadu na ich spev a talent. Tak toto naozaj nemusím. Fuj, je my zle...(14.10.2009)
LukeUp
odpad!Špatný špatný špatný, tohle je hodně špatný, že tohle vůbec vyšlo...(5.10.2009)
casioa....
odpad!"Úplní jebáci" ktorí OPRÁVNENE za svoj pseudoherecký a anti-spevácky výkon, získali Zlatú malinu 2010. Čo viac dodať? No, asi iba to, že ich už dávno mali zakázať! Kokoti preč!(8.3.2010)
towstit
ubohy daktori ludkovia tu.. Hodnotit to odpadom a napisat ze nevidel som ale viem si predstavit. a podobne komenty su trapne a mali by byt zmazane.(28.10.2009)
Louie
odpad!To klidně může být 2000000D a pořád to bude špatný. A nezachraňují to ani hrané "dokumentární" vložky....(29.10.2009)
oveckaoa
odpad!No fuj na akové nameděné blbečky se dívat ješt v 3 D do odpadu s něma jejich hudbu znám jou to nehorázné sračky(1.3.2010)
GodKnows
odpad!priznavam sa nevidel som.........ale tato wannabe kapela si zasluzi zavesit za gule do prievanu......(3.10.2009)
Playman
odpad!Flašinetáři. :) Jejich sláva odeznívá. Jejich hudba tu bude navždy, bohužel.(30.7.2009)
Olík
Záběry koncertů plných ječících puberťaček střídané záběry zákulisí plného ječících puberťaček. JEN PRO FANOUŠKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(22.2.2011)
sedlo03
odpad!Nesnáším Disneyho sladoušky a tohle ještě k tomu bylo hodně nevydařené. 15%(19.10.2009)
jardamajkl
odpad!jak vůbec mohl jít někdo nad odpad s hodnocením týhle břečky? Jak jsme kousek viděl řekl jsem si, hele on muzikál ze střední nebyl až taková sračka. Protože tohle je něco příšernýho.(8.10.2009)
Renie42
odpad!jonas gay brothers go to hell!!!!!!!(9.10.2009)
radaauer
na protest proti všem, kdo to tu hodnotí, aniž by viděli a ještě se tím chlubí, přidávám dvě hvězdy.(11.10.2009)
| Na DVD od: | 28.10.2009 Buena Vista |
|---|---|