Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)

Jonas Brothers: The 3D Concert Experience

Hudební / Dokumentární

USA, 2009, 73 min

Bruce Hendricks

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,162,740Tržby Celosvetovo $30,428,831Tržby za predaj DVD v USA $8,246,787 //počet predaných kusov 399,487(19.9.2009)

• kingik

Nejhorší to nebylo, ale komu se líbí Jonas, tak nic proti. Pár písniček je poslouchatelných, ale nejsem náctiletá fanynka vzhlížící k nim s nekritickým obdivem.(31.12.2010)

• frings

Hrůza hrůz(28.9.2010)

• draggo

Nejpříšernější esence demence ketrou kdy poznal tento svět. Tři vymašťený nagelovaný trotlové co neuměj vůbec nic. Kdyby tohle pustili na hřbitově tak snad mrtvoly začnou vstávat z hrobů a křičet ať to někdo okamžitě vypne. Tohle je ta nejstrašnější sračka kterou svět poznal. 0% a ODPAD!!!(12.6.2010)

• Ouwen

Píčovina ! 0%(26.10.2010)

• slunicko2

Mix špatného s nezajímavým. 1) Pěkně sexy oblečené bratry Jonasovy jsem dosud viděl pouze na fotkách a moc a moc jim to seklo. Za to hvězdička. 2) Jinak ovšem nezajímavá hudba, primitivní texty, vystoupení bez nápadu, chlapci zcela bez charismatu a takové je i celé vystoupení.(23.8.2010)

• tojowoeZNK

Mrdky ! spálil bych je všechny !(7.1.2011)

• Forsberg11

Detský trápna akože rock pre dievčence v predpubertálnom veku, ktorým stačí že speváci dobre vyzerajú bez ohľadu na ich spev a talent. Tak toto naozaj nemusím. Fuj, je my zle...(14.10.2009)

• LukeUp

Špatný špatný špatný, tohle je hodně špatný, že tohle vůbec vyšlo...(5.10.2009)

• casioa....

"Úplní jebáci" ktorí OPRÁVNENE za svoj pseudoherecký a anti-spevácky výkon, získali Zlatú malinu 2010. Čo viac dodať? No, asi iba to, že ich už dávno mali zakázať! Kokoti preč!(8.3.2010)

• towstit

ubohy daktori ludkovia tu.. Hodnotit to odpadom a napisat ze nevidel som ale viem si predstavit. a podobne komenty su trapne a mali by byt zmazane.(28.10.2009)

• Louie

To klidně může být 2000000D a pořád to bude špatný. A nezachraňují to ani hrané "dokumentární" vložky....(29.10.2009)

• oveckaoa

No fuj na akové nameděné blbečky se dívat ješt v 3 D do odpadu s něma jejich hudbu znám jou to nehorázné sračky(1.3.2010)

• GodKnows

priznavam sa nevidel som.........ale tato wannabe kapela si zasluzi zavesit za gule do prievanu......(3.10.2009)

• Playman

Flašinetáři. :) Jejich sláva odeznívá. Jejich hudba tu bude navždy, bohužel.(30.7.2009)

• Olík

Záběry koncertů plných ječících puberťaček střídané záběry zákulisí plného ječících puberťaček. JEN PRO FANOUŠKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(22.2.2011)

• sedlo03

Nesnáším Disneyho sladoušky a tohle ještě k tomu bylo hodně nevydařené. 15%(19.10.2009)

• jardamajkl

jak vůbec mohl jít někdo nad odpad s hodnocením týhle břečky? Jak jsme kousek viděl řekl jsem si, hele on muzikál ze střední nebyl až taková sračka. Protože tohle je něco příšernýho.(8.10.2009)

• Renie42

jonas gay brothers go to hell!!!!!!!(9.10.2009)

na protest proti všem, kdo to tu hodnotí, aniž by viděli a ještě se tím chlubí, přidávám dvě hvězdy.(11.10.2009)