Reklama

Reklama

Zvířata v životě člověka

(seriál)

Obsahy(1)

Tento originálny seriál odhaľuje, že zvieratá sú oveľa inteligentnejšie a bližšie k nám ľuďom, ako sme si kedy mysleli. V San Franciscu dokážu psy zistiť rakovinu jednoducho očuchaním dychu pacienta. V Nemecku zasa prijmú vlky do svojej svorky človeka. V Holandsku hrajú prasce futbal na zníženie stresu. Hromadia sa dôkazy, že zvieratá sú schopné učiť sa, pamätať si, imitovať a dokonca snívať...
Jednotlivé časti:  1. Pes
2. Opica
3. Vlk
4. Prasa
5. Delfín (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

fleker 

všechny recenze uživatele

moje uplně první zvíře byl křeček.... byl u nás jenom na skok,ale i tak si ho dobře pomatuju.. hlavně proto,že neměl žádný méno...žádnýho se totiž nedožil.... prostě se 30 června koupil křeček a 1.července se jelo na dovolenou.... o dva tejdny pozdějc sme se vratili do smradlavýho bytu a všichni se stráášně divili, že je po něm....chlupáč šel do hlíny a začalo se vybírat něco votužilejšího...jednoho dne dotáh otec domů želvu....ptal sem se co to vydrží...ale řikal že nemusim mit starost, že želva je bytelnej tvor, ne jako ten džungarskej cimprlich,,,,navíc,poučen z předchozích nezdarů, pořídil si ktomu i návod...ostatně hned nám ho taky ukázal ,,želva nádherná,,, životnost slušná,spotřeba minimální...kdy želva jí, kdy želva spí,co se sní nesmí dělat..a tak podobně ...všechno dopodrobna popsaný i s obrázkama...jako vod lady...když sme se v něčem neshodli,otec vytáh příručku, ocitoval frázi,a hned bylo jasno... většinou s ní ale problémy nebyly.... její pohyb byl minimální, hluk jakbysmet, a když bylo třeba udržet ji pár hodin na jednom místě, stačilo ji vobrátit na krunýř.....začátkem listopadu otec otvřel příručku a čet: "začátkem listopadu se želva ukládá k zimnímu spánku", pak vzal želvu,dal ji do krabice a krabici strčil do špajzu a vod želvy byl na pár měsíců pokoj.... asitak v půlce března se ze špajzu vozejvalo škrábání...matka měla dojem, že se zelenáč škrábe ven, a chtěla mu dát nažrat...otec vyndal příručku a hlásil:"ze zimního spánku se želva probouzí v polovině dubna" ,, tudle větu nám pak opakoval, kdykoli se někdo o želvě zmínil...v pulce dubna otec slavnostě želvu vyndal, a my ji slavnostně pohřbili,,,matka potom rozhodla, že už se žádný zvířata do bytu tahat nebudou... o rok později se nám s bráchou podařilo propašovat vši, což je ostatně taky to jediny, co sem kdy ve škole pochytil ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Je až neskutečné, kolik zajímavých informací, nápaditých přirovnání (hlavně srovnávání s člověkem) se vejde do padesátiminutového dokumentu. ()

futbalista 

všechny recenze uživatele

Veľmi poučný seriál, a hlavne je sranda to pozerať. Mňa zaujali vlci a najmä prasatá, o ktorých by som si nikdy nepomyslel, že to čo robia je múdre atď. Myslím, že keby autori ešte trochu popracovali malo by to aj na 5 hv.... 4/5 82% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama