Dark Oracle (TV seriál)
Sci-Fi / Animovaný
Kanada, 2004, 30 min
Paul Fox, Craig PryceHrají:
Megan Park, Kristopher Turner, Sarah GadonObsah
Seriál hovorí o súrodencoch, dievčati Cally a chalanovii Lancovi, ktorých život sa rapídne zmení, keď nájdu komix, predpovedajúci budúcnosť a ani jedna z veštieb nie je pre dvojicu práve ružová. Na konci každého komixu ich čaká smrť! (slavo_held)
Dragoni
Dva 15-ti letí sourozenci Cally Stone - Paula Brancati a Lance Stone - Alex House najdou komix, který předpovídá budoucnost a navíc v něm vystupují jim podobné postavy, které se snaží dostat ven z komixu na svět, aby mohli páchat zlo a byli volní. Lance si najde holku, Cally si najde kluka a všichni se společně snaží překonávat nástrahy a zlo způsobené komixem , kterého se nemohou jen tak lehce zbavit. Jedná se o zajímavě natočený seriál prokládaný komixem určený pro teenagery.(15.2.2009)
DinoRaptor
Z dlouhého času jsem na to koukával ale nevím jestli by se mi to teď ještě líbilo.(24.10.2009)
Tred2
Dnes bych k tomuto seriálu určitě přistupoval jinak. Ale v době kdy to jelo na Jetixu (nebo jak se tehdy kanál jmenoval), to byla jedna z nej záležitostí. Seriál jinak nepřináší nic extra, ale jako jednohubka může pobavit.(14.9.2011)