Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kryptológovi Dr. Peñaovi (Giancarlo Esposito) sa podarilo na jednom s karibských ostrovov chytiť legendárneho tvora Chupacabru, ktorého chce loďou previesť na vedecké skúmanie do USA. Zvedavosť členov posádky luxusnej výletnej lode však spôsobila, že sa po krvi bažiacemu tvorovi podarilo ujsť zo zajatia. Terorizovanie lode záhadným netvorom, v ktorého existenciu nikto neveril, dáva všetkým pocítiť, že skutočnosť je omnoho iná než si mysleli… (curunir)

(více)

Recenze (18)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to není špatné! Stá podoba příběhu s vetřelcem, kdy posádka lodi je vystavena nezničitelné bestii, co postupně likviduje každého, kdo se jí postaví do cesty. Bohužel až příliš je vidět televizní rozpočet. Digitální parník je hnus, ovšem digitální racek, který se jako šmouha mihne nad molem, mě opravdu dostal.Vcelku uchazející jsou gore efekty, kde se vědry krve nešetří. Pro jistotu vždy ještě několik věder letí tu na stěnu, tu na podlahu, tam na kameru. Sama bestie moc strachu nenažene, alespoň však není - kromě lezení po stropě či odpadní šachtou - digitální. Nejvíc mne pobavila smrt staré dámy, která byla hlavním chodem v kuchyni. Jako předkrm si hladový Chupacabra dal jejího psíka..cha, cha! ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem před shlédnutím znal velmi nízké hodnocení filmu pojal jsem to jako komedii. A opravdu jsem se párkrát pěkně zasmál ... bohužel tam kde bych se asi měl bát. „Čupa“ byl fakt sekáč, krev cákala - akorát byl ke konci z mordování posádky, důchodkyně s jejím bobikou a jednotky po zuby ozbrojených mariňáků tak unaven, že prohrával s vycmrdlou blonckou ve férovce „na kopačky“. Dokonce i pár pěsťovek od ní schytal a to ho předtím nerozhodila ani dávka ze samopalu. Snad jsem nikoho nevzbudil když jsem u toho hýkal smíchy v 6h ráno při repríze na TV Markíza. Za tu „kickbox vložku“ dám jednu *. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podobné ako Prepadnutie v Pacifiku, avšak namiesto nezničitelného kuchára Caseyho Rybacka tu osadenstvo zaoceánskej (digitálnej) lode systematicky likviduje dvojmetrová juhoamerická chupacabra, stvárnená nešťastným komparzistom, odetým do parádneho gumeného kostýmu. Chupacabra je beznádejným nízkorozpočtovým hororom s otrasnými a miestami až absurdnými vizuálnymi efektami, ktorý sa síce občas sympaticky snaží aj o gore nádielku, výsledný dojem však za veľa nestojí. Keď už nič iné, tak je to aspoň celkom obstojné "guilty pleasure". ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se to WTF které se táhlo celým filmem ke konci vysvětlilo. On totiž pancéřový Čupakábr vydrží snad i zásah atomovkou, ale hned na začátku ho v pohodě píchne jehla. Ale i tak to není jediná pičákovina, která se filmem táhne, chtěl jsem je tu vypsat, jenže ten film byl o tak velkém hovně, že mi všechny myšlenky vymazal. Klasická video sračka jakých jsou tisíce, ale narozdíl třeba od nechtěných komedií od Asylumu tohle moc vtipné není. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Chupacabra Terror“ je levné béčko a bohužel v tomto případě je to hanlivé označení naprosto na místě. Není na něm nic dobrého, i to monstrum vypadá tragicky, protože se rozhodli, že to bude chlap navlečený do celotělové latexové masky. A to prostě u čupakabry za mě fungovat nemůže, je to nesmírně obyčejné a naprosto nenápadité. I když ony by digitální triky fungovaly ještě hůř. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama