Reklama

Reklama

Šokující příběhy

(seriál)
  • Česko Můj šokující příběh (více)
Velká Británie, 2006, 50 min

Obsahy(1)

Co všechno se dá léčit, s čím je možné žít? Příběhy lidí, kterým věda pomáhá žít s jejich anomáliemi. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příliš morbidní... Připadala jsem si při sledování kousků dvou částí dokumentu jako voayeur, jako čumil u vážné automobilové nehody, což vyloženě nesnáším. Ano, někteří lidé mají strašlivá postižení a nelze se tvářit, že neexistují - potřebují kvalifikovanou pomoc, nikoliv fascinované čumily. 31% - čistě za možnost, že si ti všemožně deformovaní ubožáci s tragickými osudy přišli díky natáčení na slušné peníze, že jim to třeba nějak pomohlo. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem neviděl všechny díly, ale ty co jsem viděl stáli za to. Viděl jsem toho chlápka z Portugalska, který měl na obličeji obří nádor, objížděli s ním doktory po půlce Evropy, sehnali doktora, který mu pomůže a operativně odstraní většinu tkáně. Všechno to vypadalo nadějně a ten MAGOR to těsně před zákrokem odřekne, že už je takhle zvyknutý a že už je starej ... A to nebyl sám - ten s těma nohama co mu koukali z břicha ven, byl to samý! Prý se se svým "bratrem" nedokáže rozloučit... Tak co tam leze!!! 75% - 4**** ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to taková doktorská misie do zemí třetího světa. Nelíbí se mi, jak stále v dokumentu opakují ty samé záběry a slova znovu a znovu. Ano, osudy těch lidí jsou strašné a budí soucit, ale není třeba z toho dělat brutální show pro bílé seveřany. Dokument sice pojednává o důležitých věcech, které je třeba lidem ukázat, ale tento způsob se mi zdá trochu nešťastný. 40% = 2/5 ()

kisha 

všechny recenze uživatele

Příběh o čínské "megaženě" skutečně interesantní, neobvyklý, smutný a možná i splňuje definici "šokující", ale zpracování pořadu je špatné. Stopáž předlouhá na to, že jde v podstatě o neustálé opakování pár informací o jejím osudu. A nakonec jsem se ani nedozvěděla, jak to s Dafen dopadne, no kde sme... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama