Reklama

Reklama

Šokující příběhy

(seriál)
  • Česko Můj šokující příběh (více)
Velká Británie, 2006, 50 min

Obsahy(1)

Co všechno se dá léčit, s čím je možné žít? Příběhy lidí, kterým věda pomáhá žít s jejich anomáliemi. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to taková doktorská misie do zemí třetího světa. Nelíbí se mi, jak stále v dokumentu opakují ty samé záběry a slova znovu a znovu. Ano, osudy těch lidí jsou strašné a budí soucit, ale není třeba z toho dělat brutální show pro bílé seveřany. Dokument sice pojednává o důležitých věcech, které je třeba lidem ukázat, ale tento způsob se mi zdá trochu nešťastný. 40% = 2/5 ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Příliš morbidní... Připadala jsem si při sledování kousků dvou částí dokumentu jako voayeur, jako čumil u vážné automobilové nehody, což vyloženě nesnáším. Ano, někteří lidé mají strašlivá postižení a nelze se tvářit, že neexistují - potřebují kvalifikovanou pomoc, nikoliv fascinované čumily. 31% - čistě za možnost, že si ti všemožně deformovaní ubožáci s tragickými osudy přišli díky natáčení na slušné peníze, že jim to třeba nějak pomohlo. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé choroby. Ale jako zpracování a celá koncepce dokumentu je katastrofální a to ani nepočítám to, že dialogy jsou trapně hrané na kameru!!! 35% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc smutné. V jednom z dílů, kde je albinismus, tak jako by nestačilo, že jsou ti lidé v Tanzánii (děti!) nemocní, ale jejich obyvatelé je ještě vraždí kvůli náboženským a "čarodějnickým" předsudkům. Otřesné, smutné, nelidské chování! ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že nikdy nám není tak zle, aby nemohlo být hůř. Je skvělé, že věda a medicína přece jen dávají těmto postiženým určitou a někdy dost reálnou naději na normální život. Neumím si ani představit, co oni musí každý den vytrpět a jak statečně to nesou. ()

kisha 

všechny recenze uživatele

Příběh o čínské "megaženě" skutečně interesantní, neobvyklý, smutný a možná i splňuje definici "šokující", ale zpracování pořadu je špatné. Stopáž předlouhá na to, že jde v podstatě o neustálé opakování pár informací o jejím osudu. A nakonec jsem se ani nedozvěděla, jak to s Dafen dopadne, no kde sme... ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem neviděl všechny díly, ale ty co jsem viděl stáli za to. Viděl jsem toho chlápka z Portugalska, který měl na obličeji obří nádor, objížděli s ním doktory po půlce Evropy, sehnali doktora, který mu pomůže a operativně odstraní většinu tkáně. Všechno to vypadalo nadějně a ten MAGOR to těsně před zákrokem odřekne, že už je takhle zvyknutý a že už je starej ... A to nebyl sám - ten s těma nohama co mu koukali z břicha ven, byl to samý! Prý se se svým "bratrem" nedokáže rozloučit... Tak co tam leze!!! 75% - 4**** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno mě příliš netáhnou nějaké úchylky nebo anomálie, které mají nejrůznější lidé. Nepřeji jim to, ale koukat se na to také nemusím. ()

venom14 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavé dokumenty o různých chorobách,které jsem třeba ještě neznal,a některé jsou vážně ošklivé.Ale jak už tu psalo více lidí,zpracování vážně za moc nestojí.A hlavně ty rozkovory na kameru...... ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Zpracování a realizaci dokumentu zakryje neuvěřitelnost nemocí a chorob, které se některých lidí týkají. V té chvíli si člověk říká, že jeho problémy jsou malichernosti.. ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Je skutečně šokující suchý způsob podávání redundantních informací o často závažně postižených lidech. ()

Zelda knihkupec 

všechny recenze uživatele

No pro někoho inspirace na hororové povídky pro jiného kotel šokujícího hnusu, pro mě spíše nudný rádoby ,,shocking´´ seriál (resp asi bych spadal do první skupiny.) ()

Reklama

Reklama