Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Castle a Beckettová narazí při vyšetřování rutinní vraždy na stopy, které znovu vedou k případu postřelení Beckettové a vraždy její matky... (TV Prima)

Recenze (5)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát absolutní špička. SPOILER. Castle řekne Beckettové že ji miluje. Za nějakou chvíli je Kate kousíček od smrti a volá hádejte koho... No a dál se dívejte sami. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší zakončení nějaké série. Kate se zase začne vrtat v případu své mrtvé matky – no spíše přijde konečně na stopu střelci, který se jí pokusil zabít. Mrtvý se vkradl Montgomerymu do baráku a ukradl všechny složky, které zabitý šéf měl doma. Castle má strach o Kate – vyzná ji opět lásku a raději odchází, aby se nedíval, jak jí někdo zabije. No a Kate s rudým hadrem před očima se opět podívá smrti tváří tvář. Ryan zaperlí a bonzuje, Kate a Espo jsou postavení mimo službu no a ve finále dojde na to, na co jsme čekali čtyři série. Konečně zásun... ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že toto byl zlomový díl jak pro Castla s Beckettovou, tak i pro mě. Ne že by mě první polovina seriálu nebavila, to rozhodně ano, ale když ti dva nechodí kolem svým pocitů jak kolem horké kaše, je to hned o level lepší. Ta chemie v tomhle díle nepochybně byla a hlavně v té poslední scéně. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne že by to bylo slabé zakončení série, ale v tomhle díle mě štvala Kate. Ta její posedlost je už otravná a skoro mi to celý znechutila. A nechápu, když se držela na tý zdi, proč se nemohla chytnout znova i tou druhou rukou, ale držela se jen jednou asi tak 10 vteřin? To jsem se musel smát, že to není tvůrcům trapný. Jinak díl byl docela zajímavý a hlavně poslední scéna s přítelem Montgomeryho se povedla. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama