Reklama

Reklama

Yongseoneun eupda

Trailer

Obsahy(1)

V oblasti s minimální kriminalitou je u řeky nalezeno tělo mladé, krásné ženy s odřezanými končetinami. Takto závažný zločin přijíždí objasnit uznávaný soudní patolog profesor Kang. Vyšetřování neobvyklého případu je i výbornou příležitostí pro mladou ambiciózní policistku Min, Kangovu bývalou studentku, která je neustále podceňována svými staršími mužskými kolegy. Spolu s profesorem vytipují okruh možných pachatelů. Podezření směřuje k ekologickým aktivistům, kteří brání stavbě přehrady a tím i zničení okolní přírody. Přehrada však znamená ohrožení i pro místní rybáře. Po zadržení a výsleších hlavního podezřelého začíná mít Min pocit, že s profesorem Kangem, mužem kterého vždy obdivovala, není něco v pořádku.
Příběh vypovídá o věčném morálním dilematu, zda je oprávněné zachránit své blízké, když události s tím spojené mohou ublížit někomu jinému, byť nám vzdálenému. Některé činy projdou bez povšimnutí a upadnou v zapomnění, některé však mohou mít katastrofické následky. (Ketri)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Redi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku až průměrné krimi pomalu se vlečící... díky zbytečně přesvětleným scénám až s atmosférou jak z romantického filmu, jako v jarních zaláskovaných časech (Poté, co jsem tenhle snímek objevil v oblíbených vedle I Saw the Devil, jsem si říkal, kde nastala chyba). Jenže tím se jen rozvíjí něco, něco co začíná houstnout, z čehož asi nebude až taková nezáživná a nepromyšlená idylka bez atmosféry, jak by se zprvu zdálo - a máme tu nadprůměrný temnější krimi-thriller, který nakonec dospěje až do temnoty samotné, do kulervoucího, čistě thrillerového, promyšleného závěru, který mění úplně celý počáteční pohled na film. 75% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, ale vykrádá to spoustu filmů od Chasera, po Sedm, ale i mnoho dalších. Vždycky jsem měl tak 5 minut před nějakou zásadní scénou pocit, že vím, co příjde a ono to přišlo. Jaksi originálně neoriginální film ... K ději se moc nedá napsat, divák prostě nesmí nic vědět. A bohužel až po 1h :30 min, se začne děj ubírat k tomu zásadnímu základu, proč to všechno se děje. V čemž mi docela vadila dlouhá stopáž, protože do té doby je film docela utahaný, kromě hlavních postav herecky nevýrazný a celkově by to mohla být mnohem větší "jízda" ... Každopádně konec excelentní, i tak nějak k zamyšlení, ale opět předvídatelný. Vizuální stránka filmu tradičně u Korejců dokonalá ... ()

Reklama

forsythia 

všechny recenze uživatele

Bolestivý film. Ti Korejci se umí dobře mstít. Nebýt toho kreténka poldy, co mě nebavil a lezl mi na nervy, mohlo to být ještě lepší. Závěr ovšem špičkový, rozhodně nezklamal. To vůbec nevadí, že to bylo předvídatelné. Ono to bylo předvídatelné v principu, ne v podrobnostech. A právě ty podrobnosti měly největší šmrnc. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Uf, no kurva. Strašná škoda pomalého rozjezdu, protože od půlky to chytí pořádné tempo a ten konec... No, moc "lepších" konců jsem neviděl a to už jsem pár filmů zhlédl. Rákosníci si opět dali záležet na scénáři a je to znát, protože děj je neokoukaný, inovativní, napínavý a drsný. Tedy přesně takový jak ho mám rád. 85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Bolestivá vzpomínka je daleko víc mučivá než bolest v srdci.... Krimi thriller, který chce těžit ze své komplikovanosti a provázanosti. Místo toho se často komplikovaně, složitě až nezajímavě dobírá k překvapující pointě, že TĚŽŠÍ NEŽ UMŘÍT JE ZAPOMENOUT. Film o pomstě, který je zbytečně dlouhej a lepší hodnocení bude získávat hlavně díky závěru, který celkový dojem vylepšuje. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět pitvu mladý holky. 2.) Často přemýšlím o ekologické rituální vraždě. 3.) Pronásleduje mě duch minulosti a nevím jak to skončí. 4.) Je mi jedno na co koukám, hlavně že to má překvapivej konec. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama