Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

gogos 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. je solidní animák. Část s Wolverinem je akčnější a díky syrovým hláškám Logana a taky díky Deadpoolovi vtipnější. Naopak Část s Thorem je epičtější, výpravnější a s lepší hudbou. Trošku mě zamrzela rozlišnost v animaci. Délka je odpovídající. Celkově vzato se jedná o lehce nadprůměrný animák, který ničím nevyniká, ale rozhodně neurazí... Lepší 3* ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty oba dva díly. Část s Wolverinem je jen o krapet lepší jako část s Thorem. Ve druhé polovině se mi moc nelíbil vzhled Hulku (no, vlastně hlava, tělo mi přišlo lepší jak v části s Wolverinem, nejraději bych zkombinoval Hlavu z první části s tělem ze druhé části), ale vše ostatní OK, animace si myslím že v pohodě a oba dva filmečky mají výborný příběh. Když si srovnám boje, vyhrává u mě Wolverine, protože to byl opravdu výborný boj a líbil se mi více než s Thorem, ale nechci tím říct že by byl boj s Thorem nějak špatný. Souboj Hulka s Wolverinem se mi prostě líbil více. Rozhodně výborná podívaná a to se týká obou dvou animáků :-) ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine je znatelně lepší. Akce je hodně a je neobvykle brutální. První půlku to do sebe nasraný a nasranější rubou a sekaj, pak ale přijde na scénu nahláškavaný showman v červeném a to začíná ta snad ještě zábavnější část. O useknuté ruce tu není nouze. Je to jistě ten nejlepší animák, kterým nás Hulk poctil. Hulk vs. Thor je hovadina. Je to teda méně zábavné, méně akční a méně cool. Já osobně mám tak trochu averzi vůči celému tomu Thorovu světu, přitepleným maníkem s kladivem začínaje a zeleným smolařem konče. Všechny ty rádoby ušlechtilé žvásty mě hrozně vytáčí a celý tenhle díl mě ničím nezaujal. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Zápletka a postavy nie sú bohviečo, sú prvoplánové. Ostáva len animácia a akcia. Animácia nie je veľmi prepracovaná. Aj tu pobavia Hulkove neroztrhané nohavice. Hulk vs. Thor: Príliš ľahké nahnevanie Brucea Bannera v úvode nie je dôveryhodné. Akcia je nezáživná, občas ju korenia hlášky. 20% Hulk vs. Wolverine sa zameriava od začiatku na menej motívov, príbeh je preto praktickejší a priamejší. Badass Wolverine ako Hulkov súper má viac charizmy ako Thor. Wolverineova postava je ozvláštnená aj bez rečí, napr. v scéne s vlkom na konci 5. minúty tejto časti filmu. Animácia je o niečo lepšia, viac pasuje k príbehu ako v časti s Thorom, takisto akcia je vzhľadom na Wolverineove fyzické schopnosti lepšia. Hulk je tu smiešny s nezväčšenými nohami. Wolverineov zážitok s adamantiom a Deadpool príbeh ozvláštňujú. 60% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Slušná řezba mezi postavami od stáje Marvel.První část je trochu pomalá a ukecaná ale jakmile příjde na souboj je radost koukat.Škoda,že Hulk musí až nadbožsky.Druha část jde nato obráceně soubojem to začína a končí Wolverine se sničím nepáře a cedí cool hlašky.Celkově je to příjemná podívana na jedno zhlédnutí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama