Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na tomto filmu pracoval po stránce scénáře a námětu nejen Tsui Hark, ale i uznávaný slavný korejský tvůrce Kwak Jae-yong. Prolíná se tu drama s romantickou komedií. Jedná se o příběh tří mladých žen, jejich vztahů a mužích, které potkaly. Každá hrdinka má jiné povolání, prostředí, ze kterého pochází a hlavně svůj způsob, jak se vyrovnat s láskou. (Vavča)

(více)

Recenze (7)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Vacsina gagov funguje, vizualne je to usmevne hrave, vychodzia zapletka hoc nie originalna, stale zaujimava. Len skoda, ze v druhej polovici sa ide az moc na istotu a prevarene mustry. 7/10 ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Nadhodnoceno o jeden stupeň výš díky tomu, jak o moc lépe se mi tento film jeví ve srovnání s Missing. Přesto ho vnímám kriticky díky pojetí neschopných mužských postav (jak je jednou označil u dřívejších hk komedi Law Kar). ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Komedie All About Woman má po vizuální a formální stránce vůbec rozhodně co nabídnout . Obsazení hlavních tří hrdinek je také povedené. Některé gagy a vtípky jsou vskutku vynikající a je tu dost komických situací, bohužel na délku filmu tak docela nestačí. Občas se film plácá od ničeho k ničemu a je to znát. Přesto jsem se většinu času skvěle bavil ,protože je zde hodně silných momentů, dobrá hudební stopa a humor zde není laciný, trapný a zaručeně funguje. Poprvé jsem byl rozhodnutý dát tři hvězdy, ovšem po druhém shlédnutí už jsem si to více vychutnal a zvedl jsem hodnocení. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Škoda toho provedení - scény, kdy někdo sní resp. jejich vizuální ztvárnění bylo zbytečně přehnané. Konec byl trochu zamotaný, ale celkově vzato mě to bavilo, a ani hudba nebyla špatná. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý chick flick o třech ženách: (1) lékařce/vědkyni, s brýlemi a OCD, která ztuhne v jakékoliv pozici, kdykoliv se ji dotkne muž a která začne tajně experimentovat s feromony (2) krásné úspěšné bussinessmance, kterou okamžitě milují všichni muži a která proto nemá žádné přítelkyně a k mužům nic necítí (3) mladé náctileté autorce internetových novel/zpěvačce/boxerce z ghetta, která má od dětství imaginární vztah se slavným zpěvákem, takže s ním třeba normálně mluví na veřejnosti a působí proto jako pošuk. První tři čtvrtiny jsou dost slabé, závěrečná čtvrtina je dost dobrá. Verdikt: k čínskemu pivu Tsingtao z Lidlu dobrý :) ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Přeplácané, totální chaos a většina vtipů mě vůbec nechytla. Nebýt tak kvalitního obsazení (Kwai Lunmei, Zhou Xun atd.), po půl hodině bych to vypnul, vůbec se mi to nelíbilo, byla to strašná nuda. Kdyby tento snímek byl alespon o 40 minut kratší, ok, ale takhle opravdu ne. 20% ()

Reklama

Reklama