Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Sice je to samý fuck, shit a potoky průjmu, ale to není na škodu, protože tenhle týpek je opravdu vtipný a hry komentuje opravdu zábavně. Dokonce tak zábavně, že to zaujalo i mě, člověka, kterému je herní svět naprosto cizí a hru vidí maximálně tak ve výloze nějakého obchodu (natož nějakou osmdesátkovou). A když jsem se tak koukala například na díly prezentující hry dělané podle slasherových hororů, tak musím uznat, že ten týpek je má asi docela nakoukané a postavy, které z nich převádí do svého světa, se chovají a dokonce i pohybují přesně tak, jak ve filmech. Trocha toho filmového fajnšmekrovství je tu zkrátka znát a je velice příjemným zpěstřením. Jen tak dál, Jamesi Rolfe. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik to má sérií a kolik všechny dohromady trvají. "Zvládnul" jsem něco přes hodinu té první a bavil jsem se skvěle. Jakkoli použití "těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek" zřejmě patří k charakteristice značky, tak mně to připadalo poněkud zbytečné a zcela jsem si vystačil se situacemi s prostým totálním nasráním, kde se náš nerd snaží přeskočit se svou ninja želvou ze stupínku na stupínek, jen aby po dvou minutách zjistil, že "propast" lze jednoduše přejít. Jako jednohubka super... 80% ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Napred jsem si rikal, ze to bude nejaka volovina. A skoncilo to nekolikanasobnym skouknutim vsech dilu. Lidi ktery neprolejzaly za komancu maringotky s videohrama, nebo jim rodice nekoupily asijskou kopii NES, to asi moc neoslovi. Nebo minimalne nebudou chapat o cem je rec. A pro deti to rozhodne neni, protoze tolik sprostych nadavek v jednom dile neni snad v cely serii South parku. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Co to tady dělá? Týpek recenzuje 20 let staré video hry a šťavnatě u toho kleje. Občas se mu nedivím, nejhorší, které jsem viděl byly Moonwalker s Michaelem Jacksonem a Back to the future, podle mého oblíbeného filmu :) Jinak ale moc netuším, co se na tom dá hodnotit. Je to zábavné, ale to je asi všechno. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se zpočátku jmenoval Angry Nintendo Nerd. Později byl však přejmenován, protože se v něm začaly objevovat i recenze her na jiné konzole. (skrblik007)
  • Angry Video Game Nerd byl zvolen nejlepším online webseriálem na třetím Mashable's Annual Open Web Awards, který se konal 16. prosince 2009. (skrblik007)
  • Ačkoliv to James D. Rolfe nikdy přímo neřekl, za nejhorší hru kdy vůbec vyrobenou považuje "E. T. the Extra-terrestrial Game" pro konzoli Atari. (P. J. D.)

Reklama

Reklama