Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, většina z vás jsou totální čuráci, kteří každému pořadu dávají odpad jen proto, že za tím je produkce Primy nebo Novy. Jakmile to může být sebedebilnější, ale je to produkce ČT, skáčou tady hodnocení nepříměřeně vysoká. Neříkám, že Šula a jeho "Nahá jsi krásná" je něco světoborného, ale určitý potenciál to má a já věřím, že v dalších dílech se bude rozvíjet. Nápad je to zajímavý a určitě i praktický pro slečny, kterým pomáhá se seběvědomím! ()

LaValse 

všechny recenze uživatele

Hmm tak si tu všichni hrajte na intelektuály, co doma koukají jenom na ČT2, stejně vám to nikdo nežere. Házejte si tu klidně slovy jako "komerce, peníze, úchyl Šula " atd... Vsadím se, že 90 % z vás to nikdy nevidělo, ale protože to je produkce televize Prima, dáváte automaticky nízký hodnocení, nebo ne? Netvrdím, že mi moderátorovy výlevy a výrazy typu "Janička je naše sluníčko a to nás všechny hřeje u srdíčka" nezvedají žaludek, ale přesto mám pocit, že se tohoto pořadu, jako jednoho z mála na Primě musím trochu zastat... ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

No, zdá se mi, že zde o nějakém psychologickém působení na adeptky nemůže být ani řeč. Libor Šula se spíše než na nějaké promlouvání do duše zaměřuje na jejich neustálé osahávání a lichotky typu: ,,Máš krásný prsa." Koneckonců je taky kadeřník a ne psycholog... Nicméně jde jen o další pořad, který pomůže osvěžit šatník, vezme slečnu na masáž, na nějaký ten make-up, vytvořit lepší účes, pak focení na památku a trapná módní přehlídka na konec. Možná, že se pak dotyčná bude nějakou dobu cítit lépe, ale trvalé řešení problému je určitě jinde. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát nepůjdu proti proudu,ale pyšně se přidám na stranu většiny těch totálních čuráků(komentář lesumir).Mě je úplně fuk,jestli tuhle špičku zoufalství,nedůstojnosti a exhibicionismu vysílá ČT,NOVA,RTL nebo kterákoliv jiná stanice,tohle je ještě víc než odpad a na ČSFD by měla být na takové pořady vymezena speciální stupnice.Tak,jak má každý uživatel právo na svojí oblíbenou desítku,tak by se měl vytvořit protipól na takovýhle stupidity. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, proč tenhle pořad vlastně vznikl... Když někoho "vylepší" tím, že člověka oblíléknou, načečou a nalíčí samí profíci, tak je jasné, že mu to bude slušet. Vrátí se domů a druhý den co?! Je to zase on(a). A pokud má někdo problém spíše v hlavě, tak tohle mu pomůže tak maximálně na pár dní. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama