Reklama

Reklama

Nahá jsi krásná

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009, 45 min

Obsahy(1)

Nová show TV Prima (nejen) pro něžné pohlaví má za úkol dodat ženám větší chuť do života a přesvědčit je, aby se měly raději a vnímaly se jako inteligentní a krásné. S moderátorem a špičkovým kadeřníkem v jedné osobě - Liborem Šulou, to zcela jistě nebude těžké. (hippyman)

Recenze (84)

Broda84 

všechny recenze uživatele

Možná mě ostatní zfaulujou, ale mě se ten pořad docelka líbí. Je fakt, že mi stačilo vidět dva tři díly, protože je to furt dokola, ale bylo vidět, že ten pořad těm slečnám pomáhá (pokuď ste si nevšimli většina těch slečen byly fakt hubený a hezký holky). Neříkám, že jim ten pořad změnil život o 180°, ale může být dobrým impulzem pro ty ženy, jak se začít dívat na sebe jinak. A narozdíl od novy je necpou hned pod kudlu (plastický chirurg). Nebudu to odsuzovat jen proto, že to vysílá komerční televize, ne vše co je komerční je špatné. P.S. Fascinuje mě, jak někteří to hážou do odpadu a očividně to ani neviděli. Dělat rychlí soudy je fakt snadný, hlavně že ste cool s čt2 :-) P.S.2 Taky mi přijde uchylný, že furt na ně hrabe, ale těm holkám to nevadí, tak co? ()

Santek odpad!

všechny recenze uživatele

Mně se nelíbí, aby místo toho, že se sebou budou ty holky něco dělat. (myslím hubnout a nežrat), tak je ještě utvrzují v tom jak jím to teď sluší. Což samozřejmě není pravda. Je fajn mít, vetší sebevědomí, ale ještě lepší je taky dobře vypadat. S takovým pořadem v ČR se všechny holky vykašlou na hubnutí a aerobic, protože jsou přece krásné jaké jsou. A to je blbost. Tenhle pořad je naprosto špatně postavený a nelíbí se mi jeho idea. Sakra, tady nejsme v USA. Češky jsou krásné jen hubené! ()

Reklama

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát nepůjdu proti proudu,ale pyšně se přidám na stranu většiny těch totálních čuráků(komentář lesumir).Mě je úplně fuk,jestli tuhle špičku zoufalství,nedůstojnosti a exhibicionismu vysílá ČT,NOVA,RTL nebo kterákoliv jiná stanice,tohle je ještě víc než odpad a na ČSFD by měla být na takové pořady vymezena speciální stupnice.Tak,jak má každý uživatel právo na svojí oblíbenou desítku,tak by se měl vytvořit protipól na takovýhle stupidity. ()

LaValse 

všechny recenze uživatele

Hmm tak si tu všichni hrajte na intelektuály, co doma koukají jenom na ČT2, stejně vám to nikdo nežere. Házejte si tu klidně slovy jako "komerce, peníze, úchyl Šula " atd... Vsadím se, že 90 % z vás to nikdy nevidělo, ale protože to je produkce televize Prima, dáváte automaticky nízký hodnocení, nebo ne? Netvrdím, že mi moderátorovy výlevy a výrazy typu "Janička je naše sluníčko a to nás všechny hřeje u srdíčka" nezvedají žaludek, ale přesto mám pocit, že se tohoto pořadu, jako jednoho z mála na Primě musím trochu zastat... ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

1051. hodnocení: Ubohá šóóóóóuuuu, kde se snaží homosexuál radit ženám, o kterých toho ale moc neví. Rádoby zábava, ve které se akorát ženy zesměšňují. Sice ty proměny stojí za to, ale tohle by se mělo dít bez televizních kamer. To už by to ale pak nebylo zadarmo. Odpad to jistí, neznám jiné hodnocení. Odpad! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama