Roxy Hunter a záhada mrzutého ducha (TV film)
Roxy Hunter and the Mystery of the Moody Ghost
Rodinný / Mysteriózní
USA, 2007, 93 min
Eleanor LindoHrají:
Aria Wallace, Yannick Bisson, Vik Sahay, Jayne EastwoodPlakáty
Poté, co se nezkrotná devítiletá Roxy Hunter přestěhovala do strašidelného domu na venkově, otevírá se jí zvláštní svět nevyřešených tajemství a neznáma. S pomocí Maxe, svého nejlepšího kamaráda a génia v jedné osobě, se Roxy vydává na cestu, během které bude muset vyřešit zločin, zachránit svůj dům a dát znovu dohromady jednu láskou ze záhrobí. (oficiální text distributora) -
V jednom domě v Serenity Falls se v roce 1944 stala tragédie. Do tohoto domu se v současnosti přistěhovala Roxy Hunterová se svou matkou a kamarádem Maxem. Musí vyřešit záhadu, protože od té doby údajně v domě straší a duch zemřelé osoby nemá klid. Jenže pátráním zjistí, že má o dům zájem ještě někdo jiný. Ten kdosi chce dostat pozemky, které k domu náleží. Roxy, Max a squoter Rama se vydávají po stopách, které vedou k poznání, kdo za tím vším stojí. (Terva)
sidzej
Tuctovy rodinny film akych su desiatky. Slovicko mysteriozny by som osobne prehodnotil, zo zaciatku sa to hra na ducharinu ale v skutocnosti sa ziadnych trikovych scen nedockame (ak neratam jeden svetielkujuci prsten). Nastastie film vylozene nelezie na nervy, zaobide sa bez trapnych momentov, avsak ratajte s infantilnym dejom. Ma to vcelku pekny zaver a miestami posobivu hudbu.(13.4.2009)
Terva
Odvez mě kamkoliv, mé srdce bude patřit New Yorku. Roxy, žili jsme v New Jersey. Na Manhattanu bylas dvakrát. Jo to je myšlení dvanáctileté holky. V Serenity Falls mají tři rychlosti: Pomalou, pomalejší a zimní spánek. Kdo je , nebo spíš kde jsou Estelle Moodyová a Theodore Caruthers? Pokud vám nebude vadit neustálé mluvení slečny Roxy, tak se klidně podívejte. Je to průměrný rodinný film.(3.5.2009)
Slidger
odpad!Pro děti v jejím věku to bude asi pěknej film, ale pro dospělí to rozhodně není.(11.2.2011)