Reklama

Reklama

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2008, 10 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film od režiséra R. Gale je parodií na klasické hororové postupy. Obměnou vražednického stereotypu nevzniká pouze komický efekt - člověk neustále sledovaný přízrakem se mění posléze v uprchlíka. Období vzdoru nahradí období stagnace a nezvykle pomalá smrt se plíží malinkatými krůčky. Závěr filmu vede k dost zajímavé otázce o povaze různých druhů smrti. (type_B)

(více)

Recenze (244)

Idaho 

všechny recenze uživatele

Krátký, velice humorný a originální kousek o chlapíkovi pronásledovaným děsivě neúprosným vrahem. Na jednu stranu možná zamrzí délka, ale zase to je zhuštěné, takže nebudete po celých 10 minut dýchat napětím, anebo lapat po dechu, když se budete válet smíchy po zemi. 100 % Ke stažení zde ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Doufám, že mě nikdy nic podobného jako Ginosaji nepotká jen tak na ulici a nezačne mě "obtěžovat".... Kdo by se chtěl nechat mláti pořád dokola...Znovu. A znovu. A znovu. A znovu. A znovu. A tak pořád až do sladké osvobozující smrti. Ale ačkoliv dávám jenom tři, musím uznat, že to byla docela sranda. =D http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Desetiminutovka plná slavných scén, parodie, klišé a lžíce. Pokud se však podívám na samotné "vraždění celé roky", tak nic horšího asi není. Vždyť dlouhá a bolestivá smrt včetně psychického rozkladu(=dnešní život) je horší než ta rychlá, skoro bezbolestná. Noční můra obětí stalkingu, které se teď už nebudou jen zavírat doma a zatahovat záclony, ale bát se každé lžíce:). Mít to dvě minuty, má to vyšší hodnocení, protože se to pak už jenom opakuje... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak to je konec! Tomuhle já říkám skvělá hororová komedie. Od začátku skvělý nápad a o závěru ani nemluvě. Originální parodie, která svým zpracováním neurazí, ba naopak. Snesl bych i celovečerní snímek, protože krátkometrážní je příliš málo na takový skvost.. 10/10 = 100% http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

To je úžasné, jaké úžasné nápady mají někteří lidé, a jak úžasně je ještě navíc dokážou filmově zpracovat. Tip na tenhle geniální krátkometrážní horrůrek jsem získal z deníčku jednoho místního uživatele, nebýt ČSFD, nikdy bych se k němu nejspíš nedostal. Jímá mě čirá hrůza při představě, že by mi tohle bývalo mohlo uniknout. A na YouTube už přes 22 miliónů zhlédnutí! Asi bych měl přestat být mediální ignorant... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Vítěz Ceny diváků v kategorii Nejlepší krátký film na festivalu Dead Channels - the San Francisco Festival of Fantastic Film. Snímek byl též oceněn jako nejlepší krátký film roku 2009 Rue Morgue magazínem. (Kreeki)
  • Scéna ze sprchy je natočená stejně jako podobná scéna z kultovního snímku Psycho (1960). Neliší se záběry ani hudba. (Horxus)
  • Natáčelo se 22 dní na celém území Kalifornie. (Kreeki)

Reklama

Reklama