Reklama

Reklama

Bruce Lee: Neporažený

(neoficiální název)
  • Tchaj-wan Long de ying zi (více)

Obsahy(1)

Wei Tang (Bruce Li) je kung-fu odborník, který se po sérii složitých událostí stává dablérem slavného zesnulého herce a bojového umělce Bruce Leeho. Brzy zjistí, že producenti filmu se ho snaží zabít, aby mohli profitovat z jeho pojistky. Wei Tang se musí postavit nejen pojišťovacím agentům, ale i najatým vrahům. (Epistemolog)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Německý název může evokovat, že se jedná o bruceploitation, ale ve skutečnosti tomu tak není. Jedná se o hodně slabý film, prakticky bez ničeho. Odpad nedávám, protože ty uděluji opravdu ve výjimečných případech, Counter Attack zas tak špatně na tom není. Bruce Li zanechal po sobě podprůměrnou roli a ničím neoslnil, to platí i pro Johna Ladinskeho, a Dana Ionisanta. Film ničím neurazí a krásně si vyplníte odpoledne, trochu podprůměrné odpoledne. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Obsazení je zajímavé hlavně tím, že Dan Inosanto a John Ladalski byli ofiko studenti Bruce Leeho. Komik Wei Ping Ou je znám jako úlisný záporák z Way The Dragon a Fist of Fury a za zmínku stojí i účast ninji Tao Chianga. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama