Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o muži, egocentrickém miliardáři a vynálezci, který se snaží obnovit svůj život poté, co ztratil všechno - svou kariéru, bohatství a rodinu. Příčinou toho je nehoda, při níž jeden z jeho produktů vážně poškodí několik desítek nevinných spotřebitelů. Za tuto nehodu je odsouzen na osm let vězení. Chce-li si po propuštění z vězení opět proklestit cestu do společnosti, musí očistit své jméno a získat svou rodinu. Hysterický nový manžel vynálezcovy exmanželky mu pomůže dostat se zpět do hry tím, že mu zajistí práci. Pomalu, ale jistě se dostává zpátky na vlastní nohy. (Pussycat18)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kevo v tomto filme vypadá ako negramotný bezdomovec! Vtipy sú prostoduché, stupídne a navyše koniec, ktorý sa snaží citovo zlomiť diváka , je neuveriteľne trápny. Toto by som nedoporučoval ani len ako oddychovku k poopičným stavom! OK, dva razy som sa zasmial a preto tú jednu hviezdičku dávam. A Camilla Belle je tak nesympatická, že nemôžem uveriť, že hrala tú brutálnu kočku v 10, 000 B.C. ! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,HODBOJEK JE DOBRÝ PRODUKT, KTEREJ SI UŽIJE HODNĚ LIDÍ. ALE JE TO NÁPLAST. NEVYŘEŠÍ ODLOUČENÍ, KTERÉ MÁM S DCEROU“....... /// Jako konkurentovi Horsta Fuchse to Robertovi nakonec nevyšlo. Po 10ti letech v ,,chládku“ na něj má náladu jen jeho dcera, která mu nastaví pomocnou ruku. Táta je přeci jen táta (i když vypadá jako David Carradine). Hořko - úsměvný příběh s neskrývaným útokem na rodinný hodnoty, zabalenej do americkýho snu o návratu na (teleshopingovej) vrchol. Tak trochu o životě, o důvěře zklamaný,... získaný,... zklamaný.... Holčičky pochopí, že otcové nemusej bejt perfektní a že je třeba se s tím vyrovnat. Nečekejte žádný hloubavý ,,něco“. Připravte se na cílenej útok na rodinný hodnoty, kterej vás přesvědčí, že jste viděli celkem příjemnej film. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že k tomu abych měl hezkej vztah se svými dětmi, nemusím bejt slavnej ani zavřenej. 2.) Jsem hrdej uživatel ,,hodbojku“. 3.) Miluju všechny teleshopingy a jsem členem Listoromanova fanklubu Horsta Fuchse. 4.) Thx za titule ,,Tkačos“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám doma světlosaura, sprejoťák ani svalovládač, což má dvě výhody - mám ve sklepě dost místa a ještě mám všechny prsty. Robert Axle zkrátka vymýšlí kraviny, bez kterých by lidé ze západních civilizací nemohli svobodně vyhazovat své těžce vydělané peníze do koše, ale o to tady nejde. Tady jde o člověka, který spadl z vrcholu na dno a teprve pak začal hledat nějakou tu rodinnou nadhodnotu. Mne to tedy vcelku uspokojilo, zejména díky zlé lesbičce Fibbi a pohoďákovi Jerrymu, ale on i ten bývalý a budoucí milionář Axle měl něco do sebe. Jen mělo jít o něco víc, než o pouhé usmíření otce s dcerou, exmanželkou, kamarádkami, kurátorem a manažerem Family Martu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela si teď lámu hlavu, jak se k tomu postavit, abych si zachoval pracně budovaný ymič cynického hajzla a nikdo si nemohl myslet nic nehezkého o mé orientaci. Takže asi takhle: "Ježyyššš, to byl ale rozkokošný filmeček! " Dál už tolik vážný a seriózní nebudu! Až na ten nechutný heavyend xblití veskrze příjemná záležitost, prostá tolik populárního fekálního tumoru a akutní debility, kterými soudruzi z Ameriky poslední dobou dochucují vše s nálepkou komedie, aby si nezletilí retardi poprskali obrazovky. Kevčovy tepláky si nepochybně zaslouží titul Outfit roku a bylo milé vidět, že kozy Grahamové Hedr ani po jednačtyřiceti letech nezměnily tvar a velikost a nevydaly se na strastiplnou cestu k pupíku. Ani se nedivím, že to Čokokink nedokázal docenit, ve filmu se totiž vyskytují výhradně heterosexuální páry a ani jeden z herců není Fin! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Obyčajná komédia s morálnym posolstvom, ktorá je živnou pôdou mnohých amerických tvorcov a nejeden dobrý, alebo zlý herec sa v nej s času na čas objaví. Dôvod je jednoduchý. Takéto filmu sú totiž skvelé oddychovky. Cooper priniesol vcelku zaujímavý príbeh do filmovej podoby, ktorý by nefungoval keby tam nehrali Spacey, Graham a Belle. Títo traja sú neuveriteľným obohateným celého príbehu. Ich vzťahy sú uveriteľné a ak sa vyskytne nejaký slabší moment - či už zaváňajúci sentimentalitou , alebo typickým hollywoodskym klišé, nebije vďaka nim do očí tak ako je tomu u iných filmoch. Dokonca aj ten záverečný prejav pred Amerikou bol omnoho únosnejší ako zvyčajne. Po dlhom čase je tiež veľmi vtipné vidieť Johnny Knoxvilla v nejakej filmovej úlohe mimo zoskupenia Jackass. Tento film som si užil a ocenil som mnohé konvenčné výdobytky tohto žánru, ktorý ma hádam nikdy neprestane nudiť. Lebo tieto rozprávky pre dospelých, hlavne ak sú tak príjemné ako bola táto, si užívam všetkými svojimi zmyslami. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama