Hledá se chůva (TV film)

Opatrovateľka v akcii

USA, 2008, 86 min

Bradford May

• Pumiiix

Stokrát ohraná romantika s chůvou v hlavní roli ( krásnou ), sympatickým opuštěným manželem a capartama, kteří dělají naschvály. Vše skončí tak jako vždycky ( happyend na pět kapesníku ), nemá cenu si nic nalhávat. Na sobotní dopoledne je to ovšem docela koukatelná podívaná, přihlédneme-li že se navíc jedna o TVfilm.(12.10.2010)

• LiVentura

Vyumělkovaná americká krása zde předvádí hrozivě reálnou skutečnost amerického filmového průmyslu. Hvězdu za lehce znatelnou psychologii postav a tému.(11.10.2010)

• Terva

Tady jsem šlápl vedle, ale nuceně jsem to dokoukal.(23.4.2012)

• Endyis

ehm přemýšlet co na tom filmu bylo špatně, vůbec není složité :D(10.10.2010)

• femme fatale

Chvíli jsem přemýšlela i o 3*, ale opravdu jen pár minut...mě vlastně nikdy úplně nevadilo téma "Jak chůva ke štěstí přišla", ale díky tomu, že je to obehraný námět tak je s čím srovnávat...ano jsou tu zlobivé děti, kteří nějaké svobodné chudince ze slabší sociální vrstvy připravují nepříjemnosti a je tu osamělý otec, který si vytrpěl své a hledá "tu pravou" a hádejte jak to celé skončí? Ale i když se snažili dát hlavní hrdince důvod proč bychom jí měli fandit je vám to vlastně jedno, protože už stejně víte jak to dopadne a takovéhle filmy nemám ráda.(10.10.2010)

• Yardie

No, tak drama to určitě nebylo. Klasická, 100x obehraná romantická písnička o tom, jak po sobě dva lidé touží, ale pořád si to nechtějí přiznat a stále jim někdo háže klacky pod nohy. Občas více či méně vtipná provedení. Toto vtipné tedy nebylo vůbec, prostě jen romantický film, nutno říci, že podprůměrný. Ale u vaření se to dalo jako zvuková clona. Howgh!(15.10.2010)

• lu-cinka

cas se tim zabit da. Drama to neni, je to spis romantarna - klasicka ptakovinka. Myslim, ze film tohohle typu svuj ucel plni..(10.10.2010)

Nie, nie a nie...koľko krát ešte vypustia do komerčnej televízie film ktorý je nudný a vhodný asi len pre deti do 12 rokov. Nič moc film ktorý je síce so sympatickou herečkou v hlavnej úlohe ale to ho NE.ZA.CHRA.ŇU.JE....škoda...asni nemá zmysel vyjadrovať sa k chybám tohoto filmu pretože si ich asi KAŽDÝ všimol..:D /35%/(17.6.2011)

• sitans

40 - letá ( v roce dokončení filmu) Vanessa Marcil hraje studentku a chůvu. Tak to je i na mě moc.(17.4.2012)