Last of the Living

Komedie / Horor

Nový Zéland, 2009, 88 min

• LIVINGDEAD

Virus mění obyvatele na Novém zélandu na Zombie. Morgan, Ash a Johnny jsou zřejmě jedinými přeživšími. Zabydlí se v jednom z opuštěných domů a snaží se ze situace čerpat co nejvíce příjemností. Jednoho dne narazí na dívku, která může mít na virus lék. A tak se s její pomocí rozhodnou zachránit svět....(18.5.2009)

Další ze zombie comedy filmů, s kterými se poslední dobou rozerval pytel. Začátek filmu byl opravdu dobrý a vyšlápnul tim správným směrem, atmosféra zombie filmů, komediálnos, prostě paráda, už jsem doufal, že se film bude ubírat tímto směrem, až do konce. Ovšem v polovině přišlo zděšení v podobě zombie kněze s hubou od kečupu a sestupný pád se konal, až téměř do konce filmu, kdy zas nabral trochu na obrátkách, ale to již bylo pozdě. Začátek za 4 hvězdy, konec za 2 né-li jen jednu.Popcornová B-čková zábava. Sečteno a podtrženo 45% .(2.12.2009)

• anderson

Zombie žáner je pravdepodobne nevyčerpateľnou studnicou nápadov ak máte talent. K deju: 3 pošahanci a jedna kočka (tiež pošahaná :-)) ako poslední preživší vo svete plnom zombíkov. Masky sú slabšie a zombíci pre tentokrát nešprintujú, ale komediálna stránka prevažuje. Taký novozélandský SHAUN OF THE DEAD. Ale o triedu slabší. (17.5.2009)(17.5.2009)

Jednoznačný odpal zlej nálady a depky , pretože z tých kecov som sa šiel pochcať !(1.6.2010)

• Dexter1

Vtipná a ani hororová línia nefunguje. Zato amatérske nadšenie pre vec je cítiť z každého záberu. Na druhej strane je to práve výrazný amaterizmus, ktorý podkopáva nohy nie až tak zlému scenáru (samozrejme ak vynechám prdiacich zombie a nevtipné dialógy). Masky zlé, CGI zlé, herecké výkony odporné, no režisérove nadšenie pre vec je za plný počet bodov. A tým som sa nechal strhnúť aj ja, a preto je konečný verdikt 2*.(19.9.2011)

• Radka_86

Začátek se zdál být celkem slibný ale postupně to šlo celé do háje a konec byl vážně pitomý. Navíc hodně mizerné masky a že by mě po nějak zvlášť pobavilo to se taky říct nedá....až na pár dobrých hlášek za které uděluji 35% mi tato hororová komedie žádnou velkou radost neudělala.(3.5.2012)

• Sten-li

Tak už aspoň vím že, i zombíci prděj...a maska kněze byla úděsná...jinak se pár úsměvných momentů našlo.(19.6.2010)

• mosnak

Já vím,já vím... ten film je amatérská záležitost :-) ale mě se prostě líbil a to i přes to,že to žádný mega-super film není. Postavy jsou poměrně vtipné... já prostě zombíky rád :-) Ale znám samozřejmě lepší díla...(26.1.2011)

• kvardis

Postupen casu ztraci ten film prvotni vtipny nadech a meni se to v klasicke klise - unik na ostrov.Zombies jsou vsude jini, nekde pomali, jinde zase rychli.spoustu nelogicnosti, amaterske,nezvladle a unyle herecke vykony a i hlasky, viditelne chyby na kazdem kroku, dokoukate jen proto, ze cekate ze Aussies by mohli do toho amaterskeho pocinu zapustit neco co by prekvapilo - nestane se.(23.5.2009)

Tento horor o zombie nijak nevýčnieva medzi ostatnými je to uplne priemerny zombie horor s dost srandovnými hláškami a situáciami. 60%(14.6.2010)