Reklama

Reklama

Dogs: Bullets & Carnage

  • Japonsko ドッグス/バレッツ&カーネイジ (více)

Obsahy(1)

Ve městě protkaném zločinem žijí čtyři odlišní lidé – Mihai, zabiják; Badou, prodavač informací; Naoto, osiřelé děvče žijící jen pro pomstu za své zavražděné rodiče; Heine, výsledek genetického pokusu doufající v záchranu stejných jako je on sám. Každý z nich musí najít sílu k překonání všech dilemat a překážek, aby mohli i nadále v tomhle krutém městě žít. (Zíza)

(více)

Recenze (10)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tahle série je docela příjemná oddychovka, která těží z faktu, že přestože jsou samotné příběhy ne zrovna nosné (respektive tak nejsou podané), je délka jednotlivých částí zvolena tak, že zábavnost jasně vítězí nad vším ostatním . Mangu jsem nečetl, číže ku své smůle nemůžu porovnat, ale postavy a jejich krátké příběhy mi byli zábavou, víc si nežádám, navíc mě poměrně bavila i celková nálada a kresba taky nepůsobila nejhůř. Během psaní tohoto komentáře byl jeden lachtan opařen čajem. Kurník. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ten druhej díl byl vážně "slušivej", ten bych si klidně pustila znovu, ale zbytek? Zahodit! :-)) To už tu bylo... přečtěte si mangu, je o 100% lepšejší ;-) ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Toporně zrežírované a vizuálně poněkud mdlé. Manga dokázala ty jednoduché příběhy a postavy prodat díky dynamické akci a stylové kresbě, což je přesně to, co adaptaci schází. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Příběh se staříkem docela nuda 50%. Druhá epizoda s kuřákem byla dobrá. Jak akce, tak humor a celkově hodně slušná. 75% Třetí epizoda s holkou taková temnější, ale povedená. 70% Nakonec epizoda s šedovlasým a andělem, ta se mi líbila nejvíc. 75% ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

První díl měl pěkný mafiánský nádech, druhý byl nejslibnější a Badoua jsem si oblíbila a příjemně jsem se s ním bavila, třetí díl byl nudný, nic neříkající příběh o pomstě (meh), takže jsem měla chuť to dropnout, ale říkám si: "Má to jen 15 minut, to zkousnu.", čtvrtý díl by zase sám o sobě jiný. Ono se toho ve finále až tak moc vymyslet nedá, vzhledem k délce a času každé epizody :) Pro tentokrát mi ke spokojenosti stačí málo. Nápad zaujal, kouknu na mangu. PS: "Fuck up, gentlemen." :D ()

Nahmair 

všechny recenze uživatele

Potreboval som zabiť čas, a tak som si to pustil, a celkom som sa bavil. Nič preborné, taký priemer, ale zasa ma v ničom nerozčuľovalo správanie hlavných hrdinov, čo je plus. Škoda len, že v najlepšom oavy skončia,a ak sa chcem dozvedieť čo ďalej, treba siahnuť po mange. ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

První díl nic moc, od druhého mě to začalo bavit a když bych začala hltat příběh, tak konec :S Spád děje i délka episod ideální, ale chtěla bych jich víc... ()

Reklama

Reklama