Kobra 11 - Štvanice (TV film)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Hetzjagd
Akční / Krimi / Drama
Německo, 2002, 92 min
Raoul W. HeimrichObsah
Semir a Tom jsou na stopě pašerácké bandě, které už překazili několik akcí. Pašeráci se jich chtějí zbavit, a proto na ně nastraží léčku. Vylákají je na odlehlé místo, kde se mají sejít s informátorem. Toho však naleznou mrtvého a na místo dorazí lidé z protikorupčního oddělení policie. Tom a Semir jsou pro podezření z korupce zatčeni, ve vězení jim však hrozí smrt od spoluvězňů! Jejich kolegové od dálniční policie jim budou muset rychle pomoci, aby mohli odhalit skutečné viníky a očistit svou pověst. (oficiální text distributora)
viperblade
Bouračky jsou stále efektivní, jen ten příběh je moc předvídatelný (dokonce i na Kobru 11). Ale úplně nejvíc mě dorazil závěr, do kterého začala hrát ústřední písnička filmu Pearl Harboru (pro ty, kdo ji neznají - "Faith Hill - There You'll Be"). Co říct závěrem, snad jen, že v porovnání s tímhle je to hodně průměrná záležitost. A proto ji tak hodnotím.(20.11.2009)
NinadeL
Čistě za Astrid M. Fünderich ;)(7.7.2009)
Chrustyn
Nejlepší pilotní díl k úspěšnému akčnímu seriálu. Jako vždy spousta bouraček a honiček a navíc zajímavý příběh.(11.8.2009)
mysiak
Človeku to príde ako Prison Break riznutý s nejakou "drsnou" kriminálkou z väznice..ale tak tie búračky sú stále svetové(13.12.2009)
Davies182
Zápletka měla filmu dodat šťávu, jenže Tom a Semir ve vězení, to prostě není ono... Jinak stále stejně "dobré".(20.10.2009)
Colonist
Pilotní film k 6. sérii. 4 hvězdy z nostalgie. Předposlední řada Kobry 11, než jsem ten seriál přestal aktivně sledovat, začala slušně. Semir a Tom na útěku a proti všem. Bohužel už se tady objevuje to, co i v mnoha následujících epizodách - jak se v epizodě objeví ve větší roli nějaký policista, na konci vyjde najevo, že je zkorumpovaný a patří k té bandě zločinců, po které hlavní hrdinové zrovna jdou. Toto téma se od 6. série objevovalo v každém třetím dílu a už tenkrát mi pilo krev.(29.6.2009)
MATADOR
Kobra 11- pilotní film k 6. sezóně. A hned se na to vlítne zhurta. Štavnice, poštvaná proti dvěma "hrdinům" je napínavá a Kobra 11 pořád ve své nejlepší formě. Opět se jedná o podívanou, při které se nebudete nudit. Sice té napínavosti popravdě mnoho není, ale to vynahradí dosyta spousta akčních scén.(29.6.2009)
Ouwen
Nemá cenu sem něco dodavat, bravo!(18.8.2010)
Banehallow
Velice povedené, důstojný pilotní film k dobrému seriálu. Slušná zápletka, závěrečná gradace a především (překvapivě) herecké výkony.(13.8.2009)
CrashHP
Skvelé búračky, zaujímavé herecké výkony a skutočná štvanica proti hlavným hrdinom. Rozhodne jeden z tých najlepších pilotných dielov.(1.2.2010)
LukasCL
Další z dobrých kobráckých filmů, ve kterém se hlavní komisaři ocitají v kriminále. Dobrý počin, ale zdaleka se nejedná o nejlepší pilot.(21.3.2011)
marek29
Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji!(28.1.2012)
| Na DVD od: | 24.09.2008 H.C.E. |
|---|
Související
- Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: 72 Stunden Angst (TV film) (2011)
- Kobra 11 - Atentát (TV film) (2010)
- Kobra 11 - Konec světa (TV film) (2009)
- Kobra 11 - Město v ohrožení (TV film) (2008)
- Kobra 11 - Na vlastní pěst (TV film) (2008)
- Kobra 11 - Na život a na smrt (TV film) (2007)
- Kobra 11 - Na věky věků (TV film) (2004)
- Kobra 11 - Křest ohněm (TV film) (2003)
- Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál) (2003)
- Kobra 11 - Nasazení týmu 2: Most smrti (TV film) (2003)
- Kobra 11 - Jízda smrti linky 834 (TV film) (2001)
- Kobra 11 - Pekelná jízda na dálnici A4 (TV film) (1999)
- Kobra 11 - Bomby na 92. kilometru (TV film) (1996)
- Kobra 11 (TV seriál) (1996)
Podobné
- Professionals, The (2013)
- Návrat komisaře Rexe (TV seriál) (2008)
- Kriminálka Anděl (TV seriál) (2008)
- Spooks: Code 9 (TV seriál) (2008)
- Mesto tieňov (TV seriál) (2008)
- Kriminálka Paříž (TV seriál) (2006)
- Kriminálka New York (TV seriál) (2004)
- MI5 (TV seriál) (2002)
- Kriminálka Miami (TV seriál) (2002)
- Kriminálka Las Vegas (TV seriál) (2000)
- Kriminálka Kolín (TV seriál) (1999)
- Siska (TV seriál) (1998)
- Profesionálové z CI5 (TV seriál) (1998)
- Komisař Rex, mladá léta (TV film) (1997)
- Stockinger (TV seriál) (1996)
- Komisař Rex (TV seriál) (1994)
- Komisař Rex - Pilot (TV film) (1993)
- Dempsey a Makepeaceová (TV seriál) (1985)
- Profesionálové (TV seriál) (1977)
- Starej (TV seriál) (1977)
- Derrick (TV seriál) (1974)
- Streets of San Francisco, The (TV seriál) (1972)